Ha már csak reggel szopik a babám, akkor meddig lesz még tejem, érdemes még erőltetni?

Nagyon is jó dolog az a napi egy szopi is. Miért erőltetés ez neked?
Ha nem esik nehezedre, akkor szerintem tartsd meg ezeket a szép bensőséges pillanatokat, amíg lehet!

ezt is pontozzátok ám le:
10 mili tejért minek szoptasson???? tudjátok az mennyi a babának? pont 2 korty. na ezért tényleg érdemes.
kedves kérdező: én továbbra is azt mondom 10 miliért TOTÁL FELSLEGES. örülj, h szoptattad eddig.

első vagyok
Sose mmértem mennyit evett a fiam, ill eszik a lányom, ha neki az jó volt, miért választottam volna el.
Belefért az estéimbe, az az 5-10 perc.
Megjgyzem, itt már nem emnnyiségen, van a lényeg, afiam sem ezzel lakott jól.
Hozzáteszem, volt, hogy pár nwapig, sőt egy hétig a nagymamánál volt a fiam és utána ugyanúgy folyatta a cicézést.
De ha valakinek az nyűg, válassza el a gyerekét.
első
nem a szoptatás a nyűg,hanem az,hogy ő nyűglődik,ellöki...és csak ideges lesz.
elárulom,4hónapos kora óta kap szilárdat,és ő maga magát választotta el,először 7hónaposan napi 3x;majd 8hónaposan napi 2x és most van hogy már a napi 1xi se kell neki.
szerettem szoptatni,de így hogy ellök,már nem akar,nem értem miért "rossz" ha már én nem akarom folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!