Ma nem szállhattam fel a buszra babakocsival. Jártatok már így?
Figyelt kérdés
Régebbi típusú busz volt, a sofőr mondta, hogy csukjam össze a babakocsit. 3hónapos gyerkőc mózesben, nem tudom összecsukni. Közölte, hogy nem férek fel, várjam meg a következő buszt. (másfél óra múlva jött a következő)2012. szept. 5. 21:47
11/32 anonim válasza:
* már nem az előző hanem a hajléktalan sorys, bocsi!
12/32 A kérdező kommentje:
A hordozókendőt próbáltam. A gyerek nem érzi jól magát benne. Egyébként ma 30 fok volt, jó is lett volna összeizzadni
2012. szept. 5. 22:23
13/32 anonim válasza:
A zsúfolt buszon sem lett volna kellemesen a többiekkel izzadnotok ha sikerül felmásznod rá...
14/32 anonim válasza:
Ez van manapság sajnos! Nem is értem, hogy gondolja, hogy csukd össze, nekem is úgy van, hogy a mózest használom, az alja mondjuk összecsukható, de sokkal akkor sincs az ember beljebb. Meg gondolom akkor az lenne a baj, hogy mit sz@rakodsz! Az utolsó 2 válaszolónak gratulálok, igazán reálisak, talán le kéne szállni a földre. Akinek nincs autója az már ne is vállaljon gyereket? Vagy, ha mégis merészeli ezt tenni, akkor vessen magára? Nekem is gondot okoz a közlekedés a babakocsival, ezért vettem kengurut, de ebben a melegben valahogy nincs kedvem használni. Múlt héten egy barátnőmhöz mentem (nincs kedvem állandóan egyedül rohadni a lakásban), odafele alacsonypadlós jött (menetrendszerint). Visszafele a kiírás szerint annak kellett volna lennie, de nem. Vártam még egy buszt, de az sem alacsonypadlós volt, azért felszálltam. A barátnőm segített feltenni a kocsit, gondoltuk, majd a leszállásnál segít valaki, hát nem, inkább másik ajtóhoz mentek, hogy nehogy segítséget kérjek. Persze, amúgy túl büszke vagyok, szóval, ha magától nem ajánlja fel senki én nem kérem, hogy segítsenek. Szerencsére sikerült leszállnom, de aggódtam, hogy fog-e sikerülni. Amúgy kedves utolsó, mire gondoltál, milyen másik közlekedési eszközt kellett volna válasszon a kérdező?
15/32 anonim válasza:
15-ös válaszoló vagyok! Amit írtam a 8.9. válaszolónak szólt. Én igazán örülnék, ha a kislányom 1,5milliós kárt csinálna egy fiók kihúzásával. 8. válaszoló, tényleg térj vissza a földre!
16/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a városközpontban lakom, hanem falun. Nincs quinny babakocsim, nem is lesz. Nem tudom mindig megoldani, hogy autóval menjek. Vannak viszont elintéznivalóim a városban, és van egy 3hónapos gyerekem, akit nem hagyok másra fél napig. Taxival az út oda-vissza 6ezer, busszal 500ft. szerintem nem vagyok ezzel egyedül. sőt vannak nálam nehezebb helyzetben lévők is. A tömegközlekedés úgy gondolom, MINDENKIÉ. akkor miért is nem szállhattam fel? akadálymentesítés?! és mi a helyzet a mozgáskorlátozottakal?
2012. szept. 5. 22:40
17/32 A kérdező kommentje:
Valószínűleg engem is bosszantana a csokipuding a vadiúj hófehér bikinimen, de szerintem ez teljesen más kategória...
2012. szept. 5. 22:42
18/32 anonim válasza:
Te maradsz le a babakocsival vagy a következő faluban hat ember. Sajnos többség nyer. Ez nem az Anyukák elleni tett aki rendszeresen buszozik az pontosan tudja, hogy ilyen megtörténhet vele.
19/32 anonim válasza:
Én ma üres buszon is majdnem pórul jártam. A sofőr nem nyitotta ki a középső babakocsis feljáró ajtót, ,az első ajtónál nem fér el a kocsi, határozottan nyomtam az ajtó nyitó gombot,kinyitotta felszálltam, leparkoltam és a visszapillantóba mutattam a bérletem. Nem akart elindulni azt hitte odaviszem az igazolványt,ja otthagyom a gyereket,azt lesheti.Morgott káromkodott de elindult.
A végállomásnál szálltam le ,egy 80 éves körüli bácsi segített leemelni a buszról a kocsit ,arról a buszról aminek az alja hidraulikus és a sofőr leeresztheti és általában le is szokta.Én szégyelljem magam mert ekkora tetü? Úgyhogy most írok az ügyfélszolgálatnak.
20/32 anonim válasza:
Szégyen, hogy milyen világot élünk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!