Távolsági buszra, hogy szálltok fel babakocsival?
babakocsi összecsuk,baba kenguruba,és első ajtón
vagy baba ölbe,babakocsi kinnhagy,felszállok,veszek jegyet,majd megkérem a sofőrt hogy nyissa ki hátul
Én a babakocsit beteszem alul a csomagtartóba, és felszállok a babával.
Ha meg olyan busz jön, aminek nincs (vagy a sofőr nem hajlandó kinyitni) a csomagtartóját, akkor szólok, hogy nyissa ki a hátsó ajtót, felteszem a babakocsit, és a kicsivel a kezemben előre megyek jegyet venni.
Én úgy csináltam, hogy felszálltam a második ajtónál, mert kinyitotta az ajtót mindig a sofőr - látta, hogy babakocsival vagyok - lefixáltam a kocsit és előre mentem jegyért, vagy előre küldtem a pénzt valakivel. Addig nem indult a sofőr, míg oda nem adta nekem is a jegyet.
Nálunk elég normálisak a vezetők.
Azt viszont figyelni kell, hogy alacsony padlós buszhoz menjél, mert egyszer én is egy panorámással mentem (időre kellett mennünk) és nagyon megjártam, beszorult a babakocsi elől az ülések közé és senki nem tudott se fel, se leszállni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!