A ducibb kisbabák később ülnek-állnak fel mint a vékonyabbak?
Lányom dagi volt, sőt a feje is nagy volt, mégis 6 hónaposan felült, 7 hónaposan felállt, 7,5 hónaposan oda mászott a bútorok mellé, kapaszkodva felállt, lépett párat kapaszkodva.
6 hónaposan 8 kg volt, 1 évesen 12, akkor kezdett el járni kapaszkodás nélkül!
Van egy nagyon kövér kisbaba az ismeretségemben, nagyon sajnálom szegényt, úgy fekszik a pelenkázón, mint egy kilapított pizzatészta.
AZ enyém meg rugdalózik, stb... egykorúak.
A lábát nem bírja megemelni, ahogy látom, tuti később fog mindent csinálni szegényem.
Nem tudom mit fognak vele tenni, de az anyja is aggódik.
Szerintem ez nem ettől függ, inkább az izomzattól, meg valamennyire az egyéniségük is benne van, én úgy látom.
Illetve aki azért vékony, mert pl. koraszülött, az megint más kategória, ott természetes, hogy "be kell hozni", tehát lassabban fejlődik az elején.
Egy gyerekem született vékonykán és kicsin, na ő lassabban haladt a nagykönyvnél, és ma 5 évesen is azt látom, hogy megfontolt mindenben, a mozgásban nem olyan bátor. (16 hónaposan kezdett egyedül járni)
A második nagyon hurkás volt, ő meg 4 hónapos korától mint a gép beindult, egy évesen szaladt. Igaz, hogy szépen lefogyta a hurkáit, 7 hónaposan a dokinéni aggódott is, hogy "nem hízik eleget".
A harmadik meg izmos nagyon, és hosszú, nem olyan pufi, 3 hónaposan és egy hetesen átfordul, tud "hernyózva haladni", körbe forog, én is csak ámulok, nem tudom mi lesz belőle... :D
És az lemaradt, hogy a második nagynak is nyomulósabb, bátrabb, erősebb.
8
3 hónaposak, enyém 5,8 kg, övé 8kg
olyan vastag a picinek a combja, mint a felkarom.
és persze, függ az izomzattól is, ahogy az előttem szóló is írta, de hogy fejlődjön az izma, ha nem mozog?
(mondom, nem is rugdalózik )
22-es csapdája.
Én tuti vinném babaúszásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!