Óvári kórházba a kisbabák szülés után, egész nap egy szobába vannak anyukájukkal? Vagy elviszik öket?
Szia!
Lehet kérni babás szobát ami.két ágyas.Ha van szabad mehetsz oda és veled lehet egész nap.De hanem kéred akkor 3óránként viszik a Piciket.6,9,12,15,18,21órakor.Olyan 1órát vannak kint veled kb.Ha bármire kíváncsi vagy még írj nyugodtan.Szívesen segítek!:-)
Kedves 2.válaszoló!
Az első éjjel nem,de a második éjjeltől nekem kihozták éjfélkor is még meg hajnal 3kor is szopizni.Persze én kértem hogy hozzák.Első éjjel nem,mert 2,5! Napi vajúdás után sajnos császáros voltam.Délután 15:50kor született meg de este 9kor hozták ki hozzám.Szoptatni akkor nemtudtam,sőt megmozdulni sem.Amikor elvitték elaludtam és akár bombát is robbanthattak volna mellettem reggel fél5ig fel sem keltem.3napi nemalvás megtette a hatását.:-(
Aztán utána ment a szopizás is szépen:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!