Létezik, hogy a 2.8-as bolti tehéntejtől jobban jól lakik a fiam, mint a tápszertől?
Két hete kezdtem neki bevezetni a tejet, és kevesebbet is iszik belőle, és reggel is később éhes.
14.5 hós
kizártnak tartom.
a tejben nincs semmi, a tápszer tökéletes a babáknak
Anyám!!!!!!!!!!
Inkább a bolti tejet add ekkora gyereknek,mint tápszert!!!
ugyan miért?????!!!
mi a franc van a bolti sz.r tejben, vagy egyáltalán a tejben, ami aaannnyyyira szuper???!!
a tápszerben minden benne van, amire a babának szüksége van!
azt nem tudom, hogy jobban jól lakik-e , sajnos
de nyugodtan add, főleg ha nincs semmi negatív reakció a babádon! miért kéne, hogy a tápszerből kapjon minden vitamint, hiszen, egy ekkora gyermek már mindent eszik!
én nem vagyok tápszer ellenes, de azért ez túlzás amiket írtak az előttem válaszolók!
nem a tápszerből kellene fedezni az összes vitamint, hanem az ételekből!
nyugodtan pontozzatok le!
szerinted érdekel?
Köszönöm a válaszokat!
Én a tejet fogom már adni neki, mert a gy.orvos ezt ajánlotta. Különben meg nem sokára 15 hós lesz. Szerintem is túlzás van már ebben a tápszer ügyben. Óvodáig adjuk a tápszert? Nevetséges.
Azért tettem fel a kérdést, mert csodálkozok, hogy ilyen jól lakik a tejtől, attól féltem, hogy éjszaka felébred majd, mert éhes lesz. Kíváncsi voltam, hogy más is tapasztalt e ilyet.
nagyon szívesen!
további jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!