Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elkapok egy hasmenéses...

Ha elkapok egy hasmenéses vírust szoptathatok? Nem kapja el a babám?

Figyelt kérdés
Hasmenésem van, bár nem tudom vírus-e, lehet hogy gyomorrontás. De nem szeretném ha a babám elkapná...
2009. júl. 28. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt a férjemmel, azt hiszem 2 vagy 3 hónapos volt a babánk. Ő nem kapta el szerencsére. Csak az volt a rossz, hogy féltem nehogy elapadjon a tejem attól, hogy mindent kifo*sok, emiatt még többet ettem, mint máskor, így ettem, fo*stam, ettem, fo*stam. (elnézést a szabadszájúságért) A tejem megmaradt, a babámnak nem lett baja :) Viszont emiatt a nagy zabálástól nekem nem 2-3 napig tartott a betegség, mint a férjemnek, hanem 8 napig!
2009. júl. 28. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha virus okozza,azt már megkapta volna,mert pár napig az lappang bennünk.Tehát te mikor már észre vetted magadon,pár nappal elötte már megfertőzött.Ha nem mulik menj orvoshoz.Meleg van,a kaják gyorsan romlanak.Lehet csak ettél,ittál valamit amit már egy jo ideje nem,ezek is megviselik a szervezetet.
2009. júl. 28. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Azóta semmi bajom, úgyhogy lehet hogy a fagyi volt, amit előtte nemsokkal ettem...
2009. júl. 28. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!