Tudtok tanácsot adni nekem?
14 hónapos a kisfiam, és 3 hete indult el, egyedül jár ügyesen!
Miért nem szeret fürdeni? Amíg a kádban van, egyfolytában sír, mikor kiveszem, akkor csend van.
Miért nem alszik éjszaka? Sokszor csak forgolódik, azután, hogy sírva megébred. Így ő sem alszik és én sem. Kénytelen vagyok magam mellé fektetni, mert a kiságyban csak sírna!
Szóval mi tévő legyek? Nehéz így "félkómásan" lennem egész nap.
Talán a víz hőfoka nem tetszik Neki.
Nincs melege, vagy fázik éjszaka?
Szia! Nálunk is volt ilyen időszak h nem szeretett fürdeni. Most elmarad de csak kb 5 percig... 19 hós.
Nem lehet h a foga jön és azért nyugtalan? Általában ez szokott lenni. Ha ez sem akkor valószínűbb még a mozgásfejlődés miatt. El fog múlni magától hamarosan. Nekünk is nehéz volt ez az időszak.
Hónapok óra nem szeret fürdeni. Ha beülök mellé kicsit játszani, akkor 1-2 hétig elvan a vízben jól. Aztán kezdődik előről. A hajmosás is húzós dolog. Én sem tudok mit kitalálni fürdéssel kapcsolatban.
Éjszakáink nekünk is változatosak. Van hogy sokszor ébred, olyankor előbb-utóbb kiderül, hogy fogzás zajlik a háttérben. Aztán jön egy nyugisabb időszak, alszik szépen, azaz 1 max. 2 ébredéssel/éjszaka.
Én is ngyon nyúzott, mondhatni nyűgös vagyok nappal, ha nem tudok pihenni eleget, de vigasztalom magam, hogy minden korszak elmúlik (és jön egy nehezebb).
Nagyon is megértelek, de kitartás!!!
Azért megnézném azt a 14 hónapost akit ha hasra tesznek a fürdőkádban az úgy is marad :-))))
Az én fiam 15 hónapos, kb 2 hónapja őszülök, mert:1, Nem akar fürdeni, ordít. Ordít a kádban, ordít ha kiveszem. Tök mindegy mit csinálok ő ordít.
2, Nem alszik. Nem alszik nappal, nem alszik éjjel. Én sem alszom, Zombi vagyok. Helyesebben idegbeteg zombi. Néha csak ülök, az ordító gyerekem mellett a szőnyegen, csak a nyálam nem csurog, és azzal bíztatom magam, hogy ez is E L F O G M Ú L N I!! :-)
Kitartás, nem vagy egyedül! És hidd el, el fog múlni :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!