Őszintén! Van olyan akinek 1 év alatti, felállni tudó, mászó babája egyedül alszik el napközben?
Nekem az ölemben alszik el. Ő még nem érti, hiába mondom neki hogy a kiságyban van, most aludni kell stb.
Ha beteszem feláll, ha kimegyek a szobából elkezd sírni.
Nekem is három gyerkőcöm van, és mind születésétől egyedül aludt el. Szerencsére ilyen tipusúak is voltak, leraktam őket, aludtak. :) Az éjszakát is nagyon hamar átaludták és nappal is, beraktam őket a kiságyba, és már aludtak is.
Most pl a 2évesem, ha ebédelünk, már mondja, hogy: ebéd után alszok! kérek cumit! (csak alvásnál cumizik.)Ebéd után megmosom a kezét, száját, adok neki egy cumit a kezébe, besétál a szobájába, befekszik az ágyába, cumizik, és alszik.... :)))
A pici 7hónapos lesz, 2-max 2.5órát tud fentlenni, utánna ha nem rakom le, nagyon elfárad, és akkor vége a világnak. Így figyelem az órát, akár a legnagyobb játék közepette is felveszem, cumi, kiságy, redőny leenged ... és már alszik is.
Az enyém pont annyi idős volt, mint most a tied, kérdező, amíg az ölemben altattam. Aztán elkezdett "kiugrani" az ölemből, nem hagyta, de nem is akart a helyén aludni. Akkor lett elegem.
Tudtam, hogy eljött az ideje a kiságyban egyedül elalvásra szoktatásnak! Azt is tudtam, hogy nehéz napok, hetek várnak rám, ha ezt véghez akarom vinni... 3 hétbe telt.
Most 1 éves. Amikor álmos (szinte minden nap ugyanabban az időpontban), "végrehajtjuk" az alvási rituálét (1 perc) és már alszik is:) A férjem eleinte kinevetett, de aztán nem győzött dicsérni, amikor látta, hogy működik!
AZ a fontos, hogy amit kitalálsz, ahhoz tartsd is magad!
Meglátod, előbb-utóbb működni fog. Remélem.
Kérdezőcske, a három gyerekes vagyok, akinek 7hós a legkisebb csemetéje,
csak tegyél egy próbát azzal, hogy kb 2.5óra fentlét után elviszed alduni a babádat.
Én is akár a legnagyobb játék közepette is elvittem, már a középsőt is, és akkor aludtak. Ha viszont vártam 3-4órát akkor mát túl fáradtak voltak ahhoz, hogy elaludjanak, és csak nyűglődés, hiszti, nyavajgás volt. (1-2x előfordul már, mikor olyan öszevissza volt a napunk, utaztunk, vagy mamáéknál voltunk)
Hátha bejön- egy próbát megér.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!