Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén! Van olyan akinek 1...

Őszintén! Van olyan akinek 1 év alatti, felállni tudó, mászó babája egyedül alszik el napközben?

Figyelt kérdés
Hogy csináljátok? Én ha berakom a kiságyba, még ha nagyon álmos is, akkor is egyből elkezd mászni és húzza fel magát állásba. Esélytelen. Ha az ölemben elalszik akkor már be tudom tenni az ágyába.

2012. szept. 4. 11:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nekem az ölemben alszik el. Ő még nem érti, hiába mondom neki hogy a kiságyban van, most aludni kell stb.

Ha beteszem feláll, ha kimegyek a szobából elkezd sírni.

2012. szept. 4. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is három gyerkőcöm van, és mind születésétől egyedül aludt el. Szerencsére ilyen tipusúak is voltak, leraktam őket, aludtak. :) Az éjszakát is nagyon hamar átaludták és nappal is, beraktam őket a kiságyba, és már aludtak is.

Most pl a 2évesem, ha ebédelünk, már mondja, hogy: ebéd után alszok! kérek cumit! (csak alvásnál cumizik.)Ebéd után megmosom a kezét, száját, adok neki egy cumit a kezébe, besétál a szobájába, befekszik az ágyába, cumizik, és alszik.... :)))

A pici 7hónapos lesz, 2-max 2.5órát tud fentlenni, utánna ha nem rakom le, nagyon elfárad, és akkor vége a világnak. Így figyelem az órát, akár a legnagyobb játék közepette is felveszem, cumi, kiságy, redőny leenged ... és már alszik is.

2012. szept. 4. 13:36
 13/16 A kérdező kommentje:
hm irigyellek. Nekem is 7 hós múlt. Hát ő fent tud lenni 4 órát is, néha még többet is. Van hogy egy órát altatom.
2012. szept. 4. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is hullámzó. Sokáig egyedül aludt el, aztán sokáig altatni kellett, aztán megint volt egy hosszú időszak amikor egyedül elaludt, mostanában viszont épp a mászás-felállás miatt az ölemben az ujját szopva alszik el és úgy rakom be az ágyába különben feláll és ordít... 6 hós amúgy és fogzik. Ha kicsit nyugodtabb lesz újra akkor megpróbálom valahogy "visszaidomítani" a kiságyban elalvásra.
2012. szept. 4. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Az enyém pont annyi idős volt, mint most a tied, kérdező, amíg az ölemben altattam. Aztán elkezdett "kiugrani" az ölemből, nem hagyta, de nem is akart a helyén aludni. Akkor lett elegem.

Tudtam, hogy eljött az ideje a kiságyban egyedül elalvásra szoktatásnak! Azt is tudtam, hogy nehéz napok, hetek várnak rám, ha ezt véghez akarom vinni... 3 hétbe telt.

Most 1 éves. Amikor álmos (szinte minden nap ugyanabban az időpontban), "végrehajtjuk" az alvási rituálét (1 perc) és már alszik is:) A férjem eleinte kinevetett, de aztán nem győzött dicsérni, amikor látta, hogy működik!

AZ a fontos, hogy amit kitalálsz, ahhoz tartsd is magad!

Meglátod, előbb-utóbb működni fog. Remélem.

2012. szept. 4. 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdezőcske, a három gyerekes vagyok, akinek 7hós a legkisebb csemetéje,

csak tegyél egy próbát azzal, hogy kb 2.5óra fentlét után elviszed alduni a babádat.

Én is akár a legnagyobb játék közepette is elvittem, már a középsőt is, és akkor aludtak. Ha viszont vártam 3-4órát akkor mát túl fáradtak voltak ahhoz, hogy elaludjanak, és csak nyűglődés, hiszti, nyavajgás volt. (1-2x előfordul már, mikor olyan öszevissza volt a napunk, utaztunk, vagy mamáéknál voltunk)

Hátha bejön- egy próbát megér.

:))

2012. szept. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!