Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam 3 hetes lesz nemsoka...

A kisfiam 3 hetes lesz nemsokara ez amikor elaludni keszul, forgatja, kiakasztja a szemeit, vigyorog, nez egy pontot majd pislog stb. mas is megijedne?

Figyelt kérdés
a parom aztmondja hagyjam,ne foglalkozzak vele,o igy tud elaludni. de ez normalis? nagyon megijeszt,ugy viselkedik mintha fogyatekkal szuletett vna. de ha nem alszik,soha iet nem csinalt.
2012. szept. 4. 02:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Neurológiai probléma ?? :D Mily megnyugtató :D

Igen, újszülött kora óta ezt csinálja, és hidd el, hogy nincs semmiféle neurológiai probléma!!!! Teljesen kiegyensúlyozott, fejlett, erős baba. Én nem izgultam e jelenségek miatt, érdekelt inkább, hogy miért csinálja ezeket. A doktornő mondta, hogy 3 gyereke közül 2 is ilyen volt. Még mosolygott is rajtam, hogy "ugyan anyuka, nem kell aggódni emiatt". Talán annyi lehet, hogy ezeket a röfögő hangokat azért adhatja ki, mert esetleg száraz a nyálkahártyája, amit a szoba enyhe párásításával lehetne javítani. Figyelj, ha mentek dokihoz, kérdezz rá bátran te is erre, megnyugtató választ fogsz kapni szerintem. Akár fel is hívhatod telefonon, én legalábbis ha bármi kérdésem van, akkor fel szoktam hívni az orvosunkat.

2012. szept. 4. 09:53
 12/20 anonim ***** válasza:

"Ijesztő a babám olyankor nagyon, komorból nevetősbe vált"

én ezt is ijesztőnek találom, 3 hetes babák még nem tudnak nevetni. én biztos, hogy elvinném egy neurológushoz, bárhogy rihiröhiznek nem para anyukák a kérdéseden és írják, hogy ez normális... lehet, hogy kinövi, de tuti idegrendszere dolog, az csinál ilyeneket, azt pedig meg kell nézetni, mert ha gond van, pici korban nagyon szépen tudják kezelni.

vagy neadjisten egy enyhe epilepszia roham is lehet, az is hasonló a leírtakhoz

2012. szept. 4. 10:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd fel kamerával, vagy telefonnal ezt, így meg tudod mutatni a dokinak, miről van szó. Jobb így megmutatni, mint elmondani.

Szerintem ez baj, hogy kiakad a szeme, és csak a fehérjét látod. Ilyet egyik gyerekem sem csinált.

2012. szept. 4. 12:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Kedves 10:19-es!

Senki sem rihiröhizett, csak a véleményemet mondtam. Hú, de rosszindulatú megfogalmazás a részedről...Én sem rihiröhizve kérdeztem rá erre a dologra a gyerekorvosnál. Uh, no komment....

3 hetesen az én babám is mosolyra emlékeztető grimaszokat csinált, habár nem tudatosan, de attól még ott volt az arcán...és más babáknál is jellemző ugyanez.

Persze, ha ennyire aggódik a kérdező, akkor úgyis el fogja vinni a kicsit neurológushoz. Mindenesetre ha így teszel, kedves kérdező, akkor megtennéd, hogy megírod nekünk mit mondott? Mert szerintem nem kellene parázni. És főleg nem paráztatni.

2012. szept. 4. 13:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodj meg ez teljesen normális! Három fiam van és mindhárom ugyanezt csinálta! Szép lassan majd elmúlik!A két nagy fiam 14 és 12évesek, teljesen egészségesek! A kicsi 3 hónapos és ő is csinálta! Nagyon ritkán még most is észreveszem, ne aggódj! :)Mi már a kórházban is fotóztunk egy ilyen spontán mosolyt amikor a Babó megszületett!
2012. szept. 4. 15:47
 16/20 anonim ***** válasza:
nem a mosoly a fura, hanem hogy kiakasztja a szemeit, úgy hogy csak a fehérje látszik
2012. szept. 5. 04:59
 17/20 anonim ***** válasza:

a mosollyal nincs is baj... csak a többivel!

egyébként 3 hetes baba mosolyog, leginkább álmában, de nevetni nem nevetnek, a kérdező meg a kommentjében ezt is írta a többi ijesztő dolog mellett

2012. szept. 5. 09:55
 18/20 anonim ***** válasza:
15ös vagyok. A szemforgatásra is értettem a dolgot nem csak a mosolyra. Sőt ha megfigyeled a babát mikor ezt csinálja még a levegőt is furcsán veszi, mintha kicsit kapkodná! Ha "felébreszted" abbahagyja, olyan mintha aludna csak nyitott szemmel! A férjem ilyenkor mindig azt hitte ébren van a baba!
2012. szept. 5. 21:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltatok orvosnál?Mit mondott?Remélem minden rendben veletek:)

2012. szept. 8. 14:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja igen voltunk dokinál azt mondta így alszik, nem kell megijedni majd kinövi. Állítólag sok baba csinálja ezt csak megijedtem én is mert olyan mint egy kis zombi.
2012. szept. 8. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!