A fiam nemsokára 1 éves és még enm nőttki a foga. Van köztetek is ilyen? Jelenthet ez valamit?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 12:20
1/5 anonim válasza:
Igen hogy késöbb jön neki.
lányomnak 11 hósan jöt az elsö, most másfél és csak 9 foga van. nagyon lassan nöl neki, és sokkal lasabban fog romlani is.
2/5 anonim válasza:
azt, hogy örülhetsz
ha később bújnak elő a fogacskák, erősebb a fogzománc, kevésbé romlik, jobb minőségű a fog
a lányomnak 15 hónaposan bújt elő az első
3/5 anonim válasza:
Az én lányomnak se jött ki 1 évesen, majd olyan 14 hós volt, mikor elindult neki, és most 20 hósan 12 van..:-)
4/5 anonim válasza:
Nem jelent semmit, sőt én azt is olvastam, hogy az is babona, hogy nekik erősebb a foguk.
A fiamnak is 11 hónaposan jött ki az első 2 foga, majd 14 hónaposan még 2. Most már 2 éves múlt, és még mindig nincs meg az összes foga.
Én még azt olvastam, hogy D-vitamin hiány is lehet, de én adtam rendesen a Vigantolt. Ha te is adod, akkor nincs miért aggódni.
5/5 anonim válasza:
fogászati asszisztens vagyok, nem babona, hogy erősebb a fogzománc, ha később bújik ki a fog, ez valóban így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!