Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam 3 hetes lesz nemsoka...

A kisfiam 3 hetes lesz nemsokara ez amikor elaludni keszul, forgatja, kiakasztja a szemeit, vigyorog, nez egy pontot majd pislog stb. mas is megijedne?

Figyelt kérdés
a parom aztmondja hagyjam,ne foglalkozzak vele,o igy tud elaludni. de ez normalis? nagyon megijeszt,ugy viselkedik mintha fogyatekkal szuletett vna. de ha nem alszik,soha iet nem csinalt.
2012. szept. 4. 02:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
igen, megijednék, ez a szem kiakasztás nagyon furcsa.
2012. szept. 4. 06:38
 2/20 A kérdező kommentje:
tudtam h nemnormalis dolog. emlitem az orvosnak.
2012. szept. 4. 07:37
 3/20 anonim ***** válasza:
Fiam rázza a fejét 1-2 hónapos kora óta elalvás előtt.De persze nem tudni nálatok mi a helyzet,h most tényleg ő igy altatja magát vagy más van a háttérben.Emlitsd meg a dokinak az a biztos.Majd ird meg légyszives mit mondott,remélem minden rendben van.
2012. szept. 4. 07:44
 4/20 A kérdező kommentje:
pénteken megyek az orvoshoz, utána írni fogok. Ijesztő a babám olyankor nagyon, komorból nevetősbe vált, jobbra balra néz, a szemének van h csak a fehérjét látom olyankor. Kiészít lelkileg,félek h baja van...... ha a kezemben alszik el, akkor olyankor felkeltem ha ezt csinálja, nem birom nézni és sztem nem normális dolog. Párom ráhagyja, szte ő igy tud elaludni és semmi baja. De én ennél jobban aggódom.
2012. szept. 4. 08:55
 5/20 anonim ***** válasza:
Ugyan, ne aggódj, az én kisfiam is "kiakasztja" néha a szemét, sőt, ő még kapálózik is néha, amikor félálomban van. Ez csak annyit jelent, hogy közeleg a mély álomba zuhanás. Nyugodj meg, ez teljesen normális! :)
2012. szept. 4. 08:55
 6/20 anonim ***** válasza:

Ja, és ráadásul a fiam alvás közben még érdekes röfögős hangokat is ad ki :D Én is rákérdeztem a dokinál erre, és mondta, hogy ez abszolút normális jelenség :)

Utolsó voltam :)

2012. szept. 4. 08:56
 7/20 anonim ***** válasza:

Megint utolsó vagyok :)

Még annyit leírok, hogy van, hogy etetés közben egyfolytában valamerre néz, és vigyorog, de nem rám...sok baba csinálja ezt...hirtelen hangulatváltások is vannak, komolyból hirtelen gőgicsélni majd nevetni kezd. Én nem izgulok emiatt. Ja, és amúgy 9 hetesek vagyunk.

2012. szept. 4. 08:58
 8/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ezt már ujszülött kora óta csinálja a babád? Első babás vagyok és lehet h túlaggódom, de azért rákérdezek. Csak annyira megijedek tőle. "röfögni" is szokott mikor elalszik, mindig azt hiszem h tele van az orra:)
2012. szept. 4. 09:14
 9/20 anonim ***** válasza:

Hú pont nemrég láttam erről egy dokufilmet, teljesen megegyeznek a tünetek azzal, amit itt leírtál, ott is az anyuka rendesen be volt rezelve, aztán hurcolászták a gyereket mindenféle orvoshoz,és végül kiderül, hogy ez egy ritka neurológiai "rendellenesség", de nem kell megijedni, mert pár hónap után magától elmúlik, semmi maradandó problémát nem okoz, nincs szükség semmilyen kezelésre.

Belinkelem ha megtalálom de már azt se nagyon tudom hol keressem :S

2012. szept. 4. 09:25
 10/20 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ezt csinálja, ma megyek vele fejlődésneurológushoz majd megemlítem neki és megírom, hogy mit mondott.
2012. szept. 4. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!