Szoktátok autóban, menet közben etetni, itatni a babát, kisgyereket?
Igen, én szoktam. Általában viszek magammal egy termoszt, abba forralt(esetleg babavizet)s, ha épp úgy jön ki a lépés bekeverem neki a tápszert. Legtöbbször azért félreállunk, s úgy etetem meg.
Teáztatni menetközben is szoktam,hiszen nagyon meleg van.
NEM!!! Eltereli a figyelmet, mi van akkor ha a baba félrenyel, és hirtelen utánakapsz????
Én félre szoktam állni, megitatom, és indulunk tovább!
Mikor még szopott, akkor megálltunk és úgy szoptattam, és mentünk tovább. De mióta kanalazunk, nem állunk meg, mert így is 4 óra az út, és az legalább fél órát dob még rajta+ üvöltés, hogy visszateszem a székébe.
Inni meg szokott, csőrös pohárból, és mindig szólunk apának, aki vezet, hogy most iszunk, eszünk és igyekszik úgy vezetni, hogy ezt figyelembe tartsa.
Én sem tartom a legbiztonságosabbnak, de eddig nem volt gond szerencsére, és ha mindig megállnánk, soha nem érnénk oda... (havonta utazunk 4 órát szülőkhöz és utána 4 órát vissza)
Elofordul. Teazni gyakran szokott. Enni csak nagyon ritkan, talan 1x, de inkabb megallunk. Ugy biztonsagosabb.
Szinte mindig en vezetek, mert a ferjemnek nincs hajtasija. Ugyhogy a szopizas lehetetlen lenne amugy is. De azert 1x elofordult, mert epp nem en vezettem es akkor menet kozben megszoptattam a babat. De mar 7 es fel honapos volt.
Szia!
Én soha nem etetem,itatom kocsiban.Ha esetleg félrenyel,nem tudod olyan gyorsan kikötni,felkapni...Én sem tartom biztonságosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!