Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok autóban, menet...

Szoktátok autóban, menet közben etetni, itatni a babát, kisgyereket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Itatni szoktuk itatopohárbol teát.
2009. júl. 28. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Igen, én szoktam. Általában viszek magammal egy termoszt, abba forralt(esetleg babavizet)s, ha épp úgy jön ki a lépés bekeverem neki a tápszert. Legtöbbször azért félreállunk, s úgy etetem meg.

Teáztatni menetközben is szoktam,hiszen nagyon meleg van.

2009. júl. 28. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

NEM!!! Eltereli a figyelmet, mi van akkor ha a baba félrenyel, és hirtelen utánakapsz????

Én félre szoktam állni, megitatom, és indulunk tovább!

2009. júl. 28. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Mi sem szoktuk, mert utána a büfizésnél, ki kéne kötni, vagy ha félrenyelne, akkor is. Ezért nem. 15 percre mindig félre tudunk állni, ha nagyon sietünk is, ezt belekalkuláljuk...
2009. júl. 28. 11:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, nem úgy értettem, hogy vezetés közben, hanem ha Te is mint utas utazol vele.
2009. júl. 28. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Mikor még szopott, akkor megálltunk és úgy szoptattam, és mentünk tovább. De mióta kanalazunk, nem állunk meg, mert így is 4 óra az út, és az legalább fél órát dob még rajta+ üvöltés, hogy visszateszem a székébe.

Inni meg szokott, csőrös pohárból, és mindig szólunk apának, aki vezet, hogy most iszunk, eszünk és igyekszik úgy vezetni, hogy ezt figyelembe tartsa.

Én sem tartom a legbiztonságosabbnak, de eddig nem volt gond szerencsére, és ha mindig megállnánk, soha nem érnénk oda... (havonta utazunk 4 órát szülőkhöz és utána 4 órát vissza)

2009. júl. 28. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam sem etetni sem itatni menet közben.Max ha megállunk.Nem tartom biztonságosnak!
2009. júl. 28. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Elofordul. Teazni gyakran szokott. Enni csak nagyon ritkan, talan 1x, de inkabb megallunk. Ugy biztonsagosabb.

Szinte mindig en vezetek, mert a ferjemnek nincs hajtasija. Ugyhogy a szopizas lehetetlen lenne amugy is. De azert 1x elofordult, mert epp nem en vezettem es akkor menet kozben megszoptattam a babat. De mar 7 es fel honapos volt.

2009. júl. 28. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én soha nem etetem,itatom kocsiban.Ha esetleg félrenyel,nem tudod olyan gyorsan kikötni,felkapni...Én sem tartom biztonságosnak.

2009. júl. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!