Mit használtok a fog kibúlyásának csillapítására?
Figyelt kérdés
3 hónapos kóra óta jön a foga,most 7 hóapos lesz és még mindig nem bújt ki.Elég jól viseli,de mostmár ugy látom fogytán a türelme.a hómeos bogyó nem használt neki,a viburcol kúp se.Mit adhatok még ami segíthet még neki?A hűtőrágoka néha segít neki,és én sokat meszírozom,de ő már mászik igy nem nagyon hagyja.2009. júl. 28. 07:26
1/8 anonim válasza:
Én dentinox-n gélt használok, és ha nagyon nem bírja egy kis nurofent éjszakára.Nálunk is macerás, három hónapos kora óta jön, de most nyolc és fél és most bújt ki az első.
Az én lányom füle tiszta seb már, majd letépi, annyira fáj, hogy jön a foga.
2/8 A kérdező kommentje:
jézusom szegény.Én meg azt hittem csak nekünk jön ilyen nehezen.A dentinox is egy ideig használ,de azt nem hasznélhatom mindig.Látom mennyire nyugtalan,csapgod,ideges,ingerült,nem sír csak visít folyamatosan.
2009. júl. 28. 07:58
3/8 anonim válasza:
Vannak nyugisabb periódusok is, de amikor áttört ez az első, akkor pokoli volt.Szörnyű látni, de igaz, hogy a gélt csak napi háromszor lehet használni.VAlaki írta, hogy a gélből van ecsetelős, ami nem tartalmaz lidocaint...és az osanit német homeopátiás bogyót ajánlották még.
4/8 anonim válasza:
Szia! Mi Dologélt használtunk, illetve ibolyagyökér rágókát!Próbáld ki, hátha segít, illetve Ausztriából kaptuk az Osanit nevű homeopátiás bogyót, de ezt még nem próbáltuk, de sok jót olvastam róla. 7 hónapos múlt, 2 foga van, szerintem nemsokára várható a felső 2 metszőfog. Kitartás!:-)
5/8 anonim válasza:
Nekünk a dentinox bevált. Igaz, hogy csak naponta 3x lehet használni, de ebből az egyik mindenképp éjszakai, hogy jól tudjon aludni. Lehet hogy azért is nyűgös, mert pluszban még rád is vágyik ilyenkor. Legyél mellette, vele sokat, ölelgesd, bújjatok össze, biztos segít neki.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,próbálom kenegetni amenyit lehet és szeretgetem is amennyit engedi de sajna azt se nagyon engedi,csak ideig órákig,én jol bírom,van türelmem hozzá,csak látom hogy 4 hónap után már fogy a türelme,ami érthető.az ibolyagyökér rágókát kipróbálnám,de nemtudom,hol lehet venni.
2009. júl. 28. 10:33
7/8 anonim válasza:
Szia! lhet az interneten rendelni!
8/8 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom 14 hónapos és 14 foga van.Elképzelheted,hogy szenvedtünk.Kipróbáltunk minden kencét,homeós bogyót,kúpot,de csak a nurofen vált be.
Kitartás!Állítólag nem fáj minden fog kibújása annyira(ezt 1 fognál tapasztaltam is:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!