Viburcol kúp mellett lehet használni pl. Nurofent fogzási fájdalom csillapítására?
Homeopátiás szerekben nincs hatóanyag, tehát bármennyi adható belőle, fizikai szinten nincs hatásuk, így értelemszerűen mellette adhatók a hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek.
Az áttörés előtti két-három napban én is szoktam Nurofent adni alváskor, ha kell.
Ha már elaludni sem tud a fájdalomtól, akkor elalvás előtt, de ilyenkor éjjel vagy hajnalban általában meg kell ismételni, vagy ha elalszik, akkor ébredéskor. Én onnan tudom, hogy biztosan a foga, hogy ilyenkor se cicit, se cumit nem fogad el, és keservesen sír. Sajnos a beadást követően 30-40 percig még sír, mert akkor kezd csak hatni. Legutóbb csináltam olyat, hogy dentinoxot is tettem az ínyére, mert az kb. 20 percig hat, és így nagyjából a Nurofen hatásáig "csak nyöszörgött", és nem üvöltött, legalább a nagyobbik lányom tudott aludni.
Viszont 2-3 óránál nem hat tovább az sem... :o( A fogzás ilyen.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!