Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babám stabilan ül (akár...

Ha a babám stabilan ül (akár fél órát is), de nem tud felülni, ne is ültessem?

Figyelt kérdés
Most olvastam hogy magától kell felülnie... ő ilyet nem tud, hanem az ölemben tapasztaltam először, hogy stabilan ül. többször leraktam ezért ülve, akár fél órát is eljátszik úgy (támaszkodás nélkül).... magától nem tud felülni hasizomból.... esernyőkocsiban is ültetem. rosszul teszem?
2012. szept. 2. 08:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

áruld már el mennyi idős!

mert mondjuk rohadtul nem mindegy, hogy 5 hónapos, tehát egy reflex miatt tud felülni félig ülő helyzetből, vagy 9 hónapos....

2012. szept. 3. 10:02
 12/14 A kérdező kommentje:
jaj, bocsánat! 8 hónapos.
2012. szept. 3. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:

na látod, így már mindjárt más.

szoba közepén ne ültesd, viszont sport babakocsiba beleteheted, de legyen derékszögbe az ülés, döntsd meg kicsit!

2012. szept. 3. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Így van, 8hónaposnál babakocsiban már okés, ha kis támasszal ül, viszont ne ültesd, neki kell megtanulnia egyedül ezt is!!!

De nem kell aggódni, ha egyébként tud már ülni, hamarosan rá fog jönni magától is, hogy hogy kell odáig eljutnia, hogy egydül fel is tudjon ülni- és utána ücsöröghet.:)

2012. szept. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!