Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ha 5 hós babám...

Szerintetek ha 5 hós babám négykézláb áll és 1-2 lépést meg is tesz így akkor mikor fog stabilan mászni?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy mindig eldől egyik oldalra. Amúgy még nem kúszik. Akkor nála a kúszás kimarad? Neked mikor mászott a babád?
2012. júl. 19. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit fog babád csinálni nem tudom, mert az első évben tök másképp képesek fejlődni a babák! S megcáfolják a "rendet".

Lányom 6 hónaposan kezdett kúszni, majd 8 hónaposan felült és felállt. Mászni nem akart. Aztán 9 hónaposan gondolt egyet és csak mászni volt hajlandó, majd 3-4 hét múlva inkább elindult két lábon.

Én azt hittem mászni nem fog, de mégis mászott egy kicsit. Ő amúgy nagy kúszómester volt, míg más babák ezt kihagyják.

Babád lehet nem fog kúszni, de az is lehet pár hét múlva meggondolja magát, és mégis csak fog. :)

2012. júl. 19. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nálatok 2 hét múlva már mászni fog rendesen ha már négykézlábon próbálkozik.

Nálunk is 5 hósan állt négykézlábra. Előtte csak körbe kúszott a saját tengelye körül. Most 6 hós és mászni már nagyon gyorsan tud + mindig úgy akart mászni hogy nem térden, hanem a talpára állva, kezére támaszkodva.

Pár napja fel is húzta magát a bútor mellett állásba és kis ideig úgy áll kapaszkodva uh erre készüljetek. :-)Azóta egész nap azt gyakorolja hogy felhúzza magát. Mindig ott kell lennem mellette mert félek hogy eldől :-)

Ülni még nem tud stabilan egyedül, csak ha az egyik kezére támaszkodik, de állásba már felhúzza magát.

2012. júl. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!