Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babák anyukája!...

Tápszeres babák anyukája! Kérlek titeket aki tud segítsen!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom 4 hónapos és sajnos úgy néz,ki,hogy a szopikat ki kell egészíteni tápszerrel.Most is szopizott és még elfogadott 40ml tápit. Nagyon elvagyok keseredve. :(

Lenne pát kérdésem:-hétvégén mennünk kell egy 3 órás kocsiútra,hogyan oldjam meg a tápi adást?

-Meddig kell tápszert adni egy babának? Úgy értem,hogy tudom,hogy fél évesen hozzátáplálás van,de a tápszert meddig kapja?

-ha feliratom az orvossal úgy olcsóbb vagy vegyem meg boltba?

-mennyit készítsek tápiból? mert ugye nem tudom előre,hogy mennyit szopizik...

Köszönöm aki tud segíteni

2012. aug. 31. 15:36
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek!

Milumil start tápszert kap/kapna,de ma képzeljétek még nem is kapott tápit.Reggel jó sokat cicizett 170et megevett! :)

Aztán 110 et és most 80-at.Nem sírt most egyiknél sem utána.Szerintetek akkor elég volt neki???

Jaaa és vettem Mecsek tejszaporító teát,azt iszom,nemtudom használ e. :)

Még nem kapott semmit anyatejen és tápszeren kívűl,védőnő mondta,hogy nem kell neki semmi...

2012. szept. 1. 13:57
 32/37 anonim ***** válasza:
21-es vagyok! Akkor biztos használt a tea..vagy csak egy átmeneti állapot volt a kevés tejcsi.Ügyesen visszahoztad!:)Szerintem ha éhes lenne még sírna. Úgyhogy elég neki amit evett!
2012. szept. 1. 14:34
 33/37 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm mindenkinek! Viszont még azt szeretném kérdezni,hogy kiszámoltam és 24 óra alatt nem ette meg azt a mennyiséget amennyit a testsúlya alapján megkéne ennie. 200 ml -el kevesebbet evett. Akkor ez baj? viszont a havi minimum hízása már most megvan neki. :)
2012. szept. 1. 15:13
 34/37 anonim ***** válasza:
Ha a minimumot meghizza az már jó,nem kell neki mindig a maximumot:)
2012. szept. 1. 15:38
 35/37 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy meglegyen a havi hízása! Ha szépen gyarapszik semmi gond nem lehet a tejeddel!

Az nem baj, ha nem pont az "előírt" mennyiséget eszi meg egy nap, az csak egy átlag, aminél vannak babák akik többet, vannak, akik kevesebbet esznek.

És nap közben sem fog mindig ugyanannyit szopizni, egyszer többet, egyszer kevesebbet. Szerintem tarts ki! Te is írtad hogy éjjel szépen megtelt a melled, ez azt jelenti hogy van sok tejed, csak napközben nem érzed olyan teltnek, de az nem baj, termelődik az folyamatosan.

28-as válaszoló egyébként nagy hülyeséget írt, mert attól még mert nem feszül a cici napközben, nem kell tápszert adni, attól még van benne tejci!

2012. szept. 1. 16:20
 36/37 anonim ***** válasza:
28-as válaszoló vagyok! Nem írtam hülyeséget.Nekem is van gyerekem úgyhogy átéltem és tudom miről beszélek.Nem mindenki egyforma kedves utolsó.Lehet, hogy neked állandóan volt tej a puha melleidben is de nekem bizony így volt.Ha puha lapos volt a mellem akkor nem jött a tej ha kemény akkor meg igen.Ezt annyira szeretem ezen az oldalon, hogy itt mindenki olyan okos és sokat tapasztalt anyuka, hogy az már félelmetes..
2012. szept. 1. 18:44
 37/37 anonim ***** válasza:

"Hidd el azok akik itt beszélnek, hogy tedd óránként meg másfél óránként cicire azok nem élték ezt át."

De bizony! És pont úgy rontottam el, azért apadt el teljesen, mert egyre kevesebbet szotattam, és egyre több pótlást kellett adni üvegből :-s

2012. szept. 2. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!