Hogyan vészeltétek át azt a korszakot, amikor mászik és mindenben kapaszkodva feláll?
Egész nap a nyomában vagyok,félek,hogy valami baja lesz.Eddig szuperül ment minden nap,megtudtam tőle csinálni a házimunkát.Szépen játszott közbe egyedül is.Most sem én kellek neki persze egész nap,de még a szemem sem lehet róla levenni.
Próbálom úgy,hogy ott van,ahol én,de percenként feláll valahol és rengeteg időbe telik minden.Meddig tart,míg nem kell folyton parázni,hogy elesik?Mennyi idő után jön rá,hogy tényleg kapaszkodni kell,különben baja lesz?
Na,most aztán "megnyugodtam":)))Ennyire még nem gondoltam bele...És akkor hova fér a második baba:)
Mostantól érezni igazán,hogy mi a gyerek!
Köszönöm a válaszodat!
Nem akarlak elkeseríteni , de most jön a neheze :S
Felmászik a fotelba majd fejjel leveti magát, rángatja a tévét, konektorozik, kukázik, fémedényeket debobálja a kőre, ki akar mászni az ablakon, mindent lerángat a konyhapultról (pont eléri, kések stb) , abroszt már egy hónapja nem tudunk használni, kipakolja a cipősszekrényt, magára rántja a szennyeskosarat, az üvegasztalhoz csapkodja a játékait, a száradó ruhát lerángatja a szárítóról, turkál a felmosóvödörben, turkál a wécében, letekeri a vécépapírt, fürdéskor feláll és kinyítja a csapot, ráhúzza a kezére az ajtókat (üvöltés ezerrel) , tüzhelyajtot nyitogatja, széket magárarántja, mindent mindenhonnan kipakol, amit csak ér (táskából, ruhásszerényből stb) , ruhaszárítót magárarántja. Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!