Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki merjem mosni gépben a...

Ki merjem mosni gépben a babakocsi téli bélését és bundazsákját?

Figyelt kérdés
Chicco kocsira való Ergos Systemes, van benne polár anyag és szivacs is. Természetesen kézi mosás programra gondoltam, nem hiszem, hogy az áztatás elég lenne, de nem szeretném tönkre tenni...Szerintetek? Mosott már ki valaki ilyet gépben?
2012. aug. 30. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, volt hogy bef@sott a lányom a mózesben, a háta a nyaka minden olyan lett, kifolyt!

Beraktam mosógépbe a matracot, a huzatot, a bélést, semmi baja nem lett! A sport rész huzatát is mostam már ki gépben, mert lefagyizta, annak sem lett semmi baja!

2012. aug. 30. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Én havonta mosom gépben és semmi baja
2012. aug. 30. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is így mostam. Nem volt soha semmi baja. Kézzel nem lenne egy leányálom, arról nem is beszélve, hogy a szivacsból nem tudod rendesen kicsavarni a vizet, aztán szárogathatnád akár napokig is.
2012. aug. 30. 13:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor berakom...
2012. aug. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!