Nem tudom, hol tegyem fel ezt a kérdést! Van valaki hasonló helyzetben?
Még szoptatok, de már elkezdtük a hozzátáplálást. 5 hónapos a gyermekem.
PCO-s vagyon és lombikkal lettem várandós.
Mikor kell mennem dokihoz? Mert nekem nagyon ritkán volt mensesem (Pco miatt), tehát arra nem várhatok. Sokszor nem tudok menni, mert azt a pénztárcán nem bírja.
Igazából nem szeretnék majd fogamzásgátlót szedni, épp elég hormont kaptam a lombikok alatt. De így meg nem lesz vérzésem.
Baba valószínűleg nem jönne össze, bár szervileg teljesen rendben vagyok, de a petefalam túl vastag, és nem engedi át a spermiumokat.
Bocsánat, ha túl hosszú voltam, de nagyon várom a segítő válaszokat, véleményeket!
Csak a pcos miatt lombikoztak?
A pcos-t hármas kezeléssel kell kezelni, nem szabad fogigátlót szedni. Keresd meg a Mensmentist ott majd rendberaknak.
A petefalvastagság volt aztán a lombik igazi oka.
Tudom, hogy van diéta meg ilyenek, de nekem nincs inzulinrezisztenciám, és vékony vagyok, tehát nem az a tipikus Pco-s.
Előkerestem a papírt. Ez az utolsó (terhesség alatti) terheléses cukor vizsgálat.
0p 4,7 mmol/L
120p 4.0 mmol/L
És nem tudom mire gondolsz a cukornál, de a vérképemnél találtam egy
Glukóz 4,40 mmol/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!