Tápszer: Miért nem hajlandó többet felírni a gyermekorvos?
most van valami hülyeség, hogy nyilvántartják kinek mennyit és mit írnak ki és csak napra pontos adagot írhatnak. gondolom ez a tápszerre is vonatkozik.
nagyon kellemetlen ez amúgy, nagymamám cukorbeteg, neki is 28 napra írják ki az inzulinját, 29. nap meg ül a rendelőben és várja a receptet mert aznap estére már nincs!
bocs az offért... szerintem is menj el 3 hét múlva újra íratni :)
Tényleg van ez a meghatározott adagos hülyeség. A nődokim asszisztense is panaszkodott, hogy így kell kiírniuk a vastablettát, fogamzásgátlót (a receptre mindig ráírja, hogy 3X21 napra ellátva, így adhatja ki egyszerre a 3 havi adagot), bármilyen gyógyszert.
Talán a tápszereknél is bevezették ezt, aztán van orvos, aki nem törődik vele, van, amelyik igen.
Amikor mi még receptre vettük a tápszert, egy hónapra nyolc receptet adott, hogy ne kelljen mindig menni érte. Kérdezz rá, hogy kaphatsz-e egyszerre több receptet.
Érdekes.
A mi dokink simán felír 2-szer 3 doboz tápszert havonta, de volt most 2 hete, hogy 3-szor 3-at kértem, és azt is szó nélkül.
Nekem a múltkor 12 dobozzal írt fel:-)
Ma viszont csak 4-gyel.
De mivel csak 1 éves korig van erre a fajta tápszerre a támogatás,a fiam pedig 9 hós,azt mondta még 1 éves koráig elintézi,hogy betárazzunk.
Rendes orvosunk van szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!