Tápszer: Miért nem hajlandó többet felírni a gyermekorvos?
Figyelt kérdés
Már múlt hónapban sem volt elég a 4 doboz tápszer, amit felírt, de most emeltünk is az adagján és hiába kértem a gyermekorvost, megint csak 4 dobozzal írt. Így vehetjük teljes áron a plusz dobozokat.2012. aug. 27. 14:18
1/18 anonim válasza:
Mennyi idős a gyermeked? Sok orvos pl. 7-8 hónapos kor után nem ír fel receptre!
2/18 anonim válasza:
amikor az utolsó dobozt megkezded, menj és írass fel újból.
3/18 anonim válasza:
Nekünk sosem írt fel, egyet sem, még jól jártatok :S
4/18 anonim válasza:
Egész hónapban összesen 4 dobozt írt, vagy egy alkalommal írta fel az összeset? Mert lehet, hogy egyszerre csak 4-et lehet, de ha visszamész, mikor elfogyott, akkor lehet felírna megint. Nekünk elég volt a havi 3-4 doboz.
5/18 A kérdező kommentje:
3 hós a babám. 150 ml-t eszik naponta 6 alkalommal, most 7-szer (növekedési ugrás van). Egyszerre írja ki az egész havit, rá is van írva a receptre, hogy ellátva 28 napra.
2012. aug. 27. 14:25
6/18 anonim válasza:
És nem próbáltál meg visszamenni újabb receptért?
7/18 anonim válasza:
A mi orvosunk mindig megkérdezte,hogy mennyi dobozt írjon fel,én általában 6-ot írattam,de volt aki 24db-ot.Felírhatja külön-külön receptre is,vagy egybe nyilván nem a 24-et,de a 6-ot simán,én általában 2-3receptre írattam.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még visszamenni, mert azt mondták, hogy ki se nyomtatja nekik a receptet, ha időn belül megyek.
2012. aug. 27. 14:27
9/18 anonim válasza:
EGYSZERRE csak egy havi adagot adhat ki. Visszamész, mikor már az utolsónak a fele elfogyott és ki fogja írni.
10/18 nittababy válasza:
Nekünk is mindig négyet írt ki de ha vissza mentem akkor kiírta a többit is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!