Ha a hordozót teszem a vázra, abban meddig (hány kilóig) tudom hordani a babámat?
Figyelt kérdés
Tudom, ez babakocsi függő is lehet, de átlagok érdekelnek, mert nem találom a papírját hirtelen...#uigiuu
2012. aug. 27. 11:30
1/11 anonim válasza:
A legtöbb hordozót 9 kilóig lehet használni általában.Ha babakocsira teszed, véleményem szerint ugyan ez a szabály érvényesül.
2/11 A kérdező kommentje:
És utána mi jön? a Sport rész? És akinek nem tud még ülni a babája? Mondjuk az enyém már tud, de utálja a sport részt...
2012. aug. 27. 11:49
3/11 anonim válasza:
Az én hordozómat 13 kg-ig lehet használni, de rá van írva.
4/11 anonim válasza:
Szerintem mire kinövi a hordozót már fog tudni ülni, de legalább is félig döntheted a sportrészt.
5/11 A kérdező kommentje:
Az enyémet is, de az azt jelenti, hogy a kocsiba annyi kilós babát tudsz beletenni, ha autós hordozóként használod. De engem az érdekelne, hogy ha babakocsi vázra teszed, akkor meddig-kilóig- lehet használni??
2012. aug. 27. 12:46
6/11 A kérdező kommentje:
Már tud ülni a fiam, és a sportrészt utálja, ezért vagyok bajban!!!Ezért érdekel, hogy hány kilóig használható a vázon a hordozó, mert 9 kilós a fiam.
2012. aug. 27. 12:48
7/11 anonim válasza:
A babakocsi vazara nehezedig a teher,tehat az a kerdes,h hany kiloig hasznalhato a babakocsi.A hordozo hatoldalan valahol pedig rajta kell hogy legyen hogy az hany kiloig bir.Ältalaban a babakocsik 15 kiloig birnak,a hordozok pedig vagy 9 v 13 kg-ig hasznalhatok.
8/11 A kérdező kommentje:
13 kiló van ráírva. De én úgy tudom, hogy ha a vázra van téve, akkor kevesebbet bír, vagy rosszul tudom??
2012. aug. 27. 13:14
9/11 anonim válasza:
Szerintem a kg hatar a balesetvedelem elkerülese miatt van megszabva az autoba bekötve.Nehezen tudom elkepzelni,h összetörne a hordozo egy baba alatt csak mert a babakocsin van.Utolso voltam.
10/11 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a papírját! Képzeljétek, az van ráírva, hogy ha babakocsira teszem a hordozót, akkor 9kilóig használható, ha a kocsiba, akkor meg 13!!!
Na akkor hogy is van ez, mert nem értem....
2012. aug. 27. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!