8 hónapos 80 centis babának milyen hordozót tudnék venni? A jelenlegiből kilóg a feje.
Figyelt kérdés
Ülni nem tud még.2012. aug. 5. 19:43
1/8 A kérdező kommentje:
Autóba köthetőre gondolok.
2012. aug. 5. 19:45
2/8 anonim válasza:
Olyan gyerekülést, ami 0-18 hónapos korig van. Vagy ha már vagytok 9 kg-k akkor lehet 9-25-ig vagy 9-36 kg-ig lévő ülést is venni, a lényeg, hogy dönthető legyen (könnyen dönthető legyen) és könnyű legyen bekötni.
3/8 anonim válasza:
Mindenképpen olyat ami háttal beköthető. Vagy egy 0-18as-t vagy egy 0-13 hordozót. AZ én fiam 87cm de még jó neki a graco hordozója. Mennyire lóg ki a feje?
4/8 A kérdező kommentje:
Feje búbja. Peg Perego Viaggio van. A következő ülés már rendes előre néző ülés(2.gyerek),de mivel nem tud ülni, ezért nem merem belerakni.
10,5 kiló a "picikém":)
2012. aug. 5. 20:06
5/8 anonim válasza:
nem is szabad 15-18 hós kora előtt menetiránynak bekötni. Amíg a füléig nem lóg ki a feje addig jó a hordozó
6/8 anonim válasza:
Utolsónak!
Akkor én valamit nagyon rosszul csináltam, mert 12 hónapos korától előre néző ülésben ül.
7/8 anonim válasza:
Hát akkor ha nagyon muszáj már bele lehet rakni, de azelött semmiképpen, de ideálisan 15-18hós korban.
8/8 anonim válasza:
Ha csak a feje búbja lóg ki, az nem gond. Viszont ha mindenképpen szeretnél neki másik ülést, akkor veheted a 9kg-tól valót, de mint írták, dönthető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!