Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislánynak kék babakocsi?

Kislánynak kék babakocsi?

Figyelt kérdés
vaterán találtam egy jót. világoskék a színe. engem nem zavar, de talán az emberek így azonosítják be a nemet... Ti vennétek kéket a kislányotoknak?
2012. aug. 26. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen,nekem mind a 2kislányom "felnőtt"a szürke babakocsiba.Senki vélemènye nem izgat.Nekem ez tetszettett:-)
2012. aug. 26. 22:10
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nekünk lányunk van és sötétkék quinnyben nyomjuk. Nem sokat gondolkodtunk, megvettük, mert tetszett. Kislánynak minden megy, kisfiúnak csak rózsaszínt nem vennék! :)
2012. aug. 26. 22:11
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekünk is kék van :)

De volt hogy ölben vittem csupa rózsaszínbe öltöztetve és megkérdezték fiú vagy lány, vedd ami tetszik , az emberek meg ... :)

2012. aug. 26. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen,nekem mind a 2kislányom "felnőtt"a szürke babakocsiba.Senki vélemènye nem izgat.Nekem ez tetszett.A kék is tuti jól néz ki!:))
2012. aug. 26. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen én is megvenném.
2012. aug. 26. 22:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is megvenném, nekem fiam van, csupa kékbe volt öltöztetve, kék babkocsival, és megkérdezték, ugye kislány???? :-DDD MOndtam: persze:-). Fiúnak én sem vennék rózsaszínt, de fordítva simán.
2012. aug. 26. 22:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Lányom van és csak totálisan fekete babakocsit voltam hajlandó venni, az tetszett. Én még örökölt fiú cuccokat is adtam rá. Kit érdekel más véleménye?
2012. aug. 26. 22:42
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
persze!kislánynak simán vennék kéket!kisfiúnak viszont nem vennék rózsaszínt...:-)
2012. aug. 26. 23:36
 9/14 kíváncsicska ***** válasza:
0%
Bordó babakocsi, rózsaszín sapka, rózsaszín sál,na ezek után is megkérdezték úgy hogy Kisfiú? Hát ezek után mindegy mit adsz rá milyen babakocsiba teszed úgyis megkérdezik fiú lány?
2012. aug. 27. 00:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is kék babakocsink volt és utána meg zöld sportkocsi. És ahogy írták többen is, velünk is előfordultak esetek, hogy rózsaszín sapka és sál volt a kislányomon és megkérdezték, hogy kisfiú? :D
2012. aug. 27. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!