Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom babámmal való...

Jól csinálom babámmal való foglalkozást?

Figyelt kérdés
Kicsi kincsem 1 hónapos volt tegnap előtt, ha felkel pelus csere, cici, ha nem alszik utána akkor kicsi játék (ölembe rakom és ringatom közben beszélek hozzá, ebbe szokott be aludni néha) utána alvás, ha fel kel kezdődik előröl. Jól csinálom?többet kéne vele foglalkoznom vagy neki most az alvás a legfontosabb? amugy nagyon sírós, csúnyán hangzik de örülök ha végre el tud aludni mert olyan nehezen csukja le kis szemét.

2012. aug. 26. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen jól csinálod. Legalábbis én is így csináltam. Szerintem egy 1 hónapos babával nem lehet többet foglalkozni. :) Nálam mindkettő téli baba,így 1 hónaposan nem vittem még ki őket,de most amilyen melegek voltak lehet délután kimentem volna vele sétálni. :)
2012. aug. 26. 09:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyan már 6 hetes, de mi is nagyjából így csináljuk és már a játékait is mutogatom neki, amiknek nagyokat vigyorog. Ha nem alszik 2 kaja között attól se szoktam kétségbe esni, mert max. berakom a pihenőszékbe és viszem magammal mindenhova a lakásban. Így a dolgom is megvan csinálva és a pici jól szórakozik. Egyszer délelött és egyszer délután "játszok" vele úgy hogy az ölemben van.
2012. aug. 26. 11:34
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor jó:) köszönöm
2012. aug. 26. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!