Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után nem lett a menzesz...

Szülés után nem lett a menzeszetek sokkal erősebb, mint volt?

Figyelt kérdés
Belőlem szó szerint ömlik a vér a második napon.Bár én előtte is ilyen problémákkal küzdöttem.Sőt nekem sajnos fogamzásgátló mellett is erős vérzésem volt sajnos...Mit lehet ezzel kezdeni!Már nagyon unom! :(
2012. aug. 25. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem meg alig van (terhesség előtt 6 napos, közepes erősségű menszeszem volt, enyhe görcsöléssel, 27-28 napos ciklusokkal)és 2-3 napig tart. Szülés után 9. héten jött meg először. Azóta volt már egyszer 16. napra. Szerintem még nem tér észhez a szervezetem.
2012. aug. 26. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:
1 vagyok most már én is irigyelem magamat!Mondjuk a rendszerességével nekem is gondjaim vannak,de előtte sem volt az "az időre meg jön" dolog. :-)
2012. aug. 26. 11:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én babám is 5 hónapos és kétszer mensiztem és rettenetesen folyt. Már azt hittem elvérzek. Egy nap 10 betétet is elhasználtam. Tampont nem is merek mert endometriózisom volt és a terhességgel felszivódott. Így már nem görcsölök mint az "@llat". Észre sem veszem ugy jön meg most. Pedig én is fetrengtem a kíntol.
2012. aug. 26. 14:59
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem rosszabb lett. sokkal hosszabb is lett és durván erős. és előtte sosem voltak középidős tüneteim, azóta igen. viszont görcsök most csak néha vannak. de érdekes módon az első pár alkalommal még gyenge volt, strandolni is tudtam és fokozatosan durvult be.
2013. júl. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!