Miért nem természetes, hogyha kocsival viszik haza a babát a kórházból, akkor babahordozóval (talán beköthető mózessal) teszik?
Én ezt komolyan nem értem és nem is bántásként írom,csak kiakadtam,mert rengeteg ilyen kérdés van!Miért nem mindenkinek természetes?Egyáltalán miért merül fel ,hogy esetleg fogja a babát stb.?Ez nem egy felelősségteljes viselkedés szerintem még ha csak kis idő is kocsival!A biztonság a lényeg és nem az,hogy a rendőr megbüntet-e vagy sem?!
Szerintünk is egy kicsit "mély" a babahordó és tettünk a popója alá egy összehajtott kis plédet,de úgyanúgy "szorosan "bekötöttük,eszembe sem jutott más verzió.
Kíváncsi vagyok az őszinte véleményekre,a pontozás engem nem érdekel így nem is fogok pontozgatni.Köszi a választ.
ha kocsival 3perc, akkor egy inkább egy 20perces babkocsis sétát ejtettem volna meg.
:S
Lepontoztál kisk....g!? Én is téged!!!
:))))
Jajj, de odáig vagytok. 10évvel ezelöttig mindenkit pólyában vittek haza ölben. Én még nem hallottam, hogy tömegével hullottak volna ki az újszülött babák a kocsiablakon.
Természetesen én is hordozóban vittem haza a kislányom. És mindig abban viszük a kocsiban. Épp a minap viszont babkocsival mentünk el, és apa jött értünk kocsival így az ölemben fogva vittem haza a 4 hónapos kislányom. Semmi baja nem lett. (Nem volt hosszú út.) (Engem is lehet lepontozni!!!)
Igen igen ez nekem is feltünt.Sztem most elég sokan itt vezették le az egész napi feszültséget:D:D:D
hát elég vicces.....
Sziasztok.A kérdést nem provokációnak szántam és mégis annak vették 1 páran és összeugrottak(tatok).Nem értem mire jó ez.Csak érdekeltek a vélemények,hogy más esetleg miért kockáztatja a gyerek életét,annak ellenére,hogy kicsi az esély,de sosem lehet tudni.Az,hogy valami nem egy forgalmas út,attól még bármi történhet pl.macska,kóbor kutya,esetleg váratlanul kirohanó gyerek,kapuból tolató autó,aki nem vesz észre,tehát a baleset nem csak forgalomban történhet.
Ha valakit bántottam a kérdéssel,akkor elnézést kérek,csak elhülve olvasom az ilyen kérdéseket,pedig nem vagyok egy para anya.
Ne veszekedjetek!
Szőrnyű,hogy mi megy itt!
Lényeg,régen nem volt gyerek ülés de a kocsikban többségében volt hátul biztonsági öv nekünk be kellett kötni az nélkül el sem indultak a szüleim! Volt rá példa sajnos hogy a gyertek ott állt a két ülés között és karamboloztak! :((
Én gyerekemet soha nem vittem úgy ,hogy nem lett volna hordozóba vagy most hogy már10 hónapos gyerek ülésbe,van hogy menetközben ki akar szállni akkor megállunk és picit kiveszem!
Ja és én voltam a másik kérdező, kedves 13.17 es!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!