Miért nem természetes, hogyha kocsival viszik haza a babát a kórházból, akkor babahordozóval (talán beköthető mózessal) teszik?
Én ezt komolyan nem értem és nem is bántásként írom,csak kiakadtam,mert rengeteg ilyen kérdés van!Miért nem mindenkinek természetes?Egyáltalán miért merül fel ,hogy esetleg fogja a babát stb.?Ez nem egy felelősségteljes viselkedés szerintem még ha csak kis idő is kocsival!A biztonság a lényeg és nem az,hogy a rendőr megbüntet-e vagy sem?!
Szerintünk is egy kicsit "mély" a babahordó és tettünk a popója alá egy összehajtott kis plédet,de úgyanúgy "szorosan "bekötöttük,eszembe sem jutott más verzió.
Kíváncsi vagyok az őszinte véleményekre,a pontozás engem nem érdekel így nem is fogok pontozgatni.Köszi a választ.
Mi is hordozóval hoztuk haza az elsőt is, és most is ha szülök majd.
31
mi beköthető mózesban vittük haza, és útközben ellenőriztek is a rendőrök, 15km-re van az otthonunktól a kórház.... úgyhogy a távolság nem mérvadó. Felelőtlen aki bekötés nélkül viszi haza az "új életet"!
Ennek a kérdésnek a feltevője azonos a "ringatásos,magunkról leszoktatós kérdések feltevőjével" !?
Én személy szerint azért tartok a hordozótól, mert egy pár napos csecsemőnek szerintem még nem olyan fejlett a gerince, hogy szinte ültessem - mármint a bébihordozóban.
De nagyon igazatok van, hogy százszor biztonságosabb. Lehet, hogy én is rakok majd valamit a popsija alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!