Nem lesz baja a picikémnek ha kb.1honapos korától csak tápszeren él? Sajnos nincs tejem.
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 10:52
11/15 anonim válasza:
Én is tápszeres voltam, és az már nem most volt, viszont soha nem volt nagyobb betegségem, allergiás sem vagyok, még egy lyukas fogam sem volt soha! Egészséges kisgyerek voltam és most egészséges felnőtt vagyok. A húgom, aki 3 éves koráig kapott anyatejet viszont például nagyon erősen allergiás. Szóval baja nem lesz, ne aggódj!
12/15 anonim válasza:
Ma már nagyon jó tápszerek vannak,pl Milumil HA
13/15 anonim válasza:
Nem lesz baja! Sajnálom, hogy így alakult!
14/15 anonim válasza:
Szia! Nekem 3 napos korától tápszeres. Egyáltalán nem volt tejem. Semmi baja nem volt. A tiédnek sem lesz ;-) Fejlődik attól ugyanúgy mint az anyatejes babák. Nem kell ezen parázni már. Jók a mai tápszerek! ;-)
15/15 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz,sőt a tápszerben sokkal több vitamin van mint az anyatejben,jó oké beleteszik a vitaminokat.
A lányom 1 éves semmi betegséget nem kapott el,vidám,erős baba.Amúgy 11kg(4050g-al született)82cm,önállóan jár,beszélni még nem igazán beszél csak ilyet,hogy :pá-pá,dá-dá(ezt mutatja is),nem.12foga van,azt eszi amit mi,szóval szerintem teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!