2hetes a kisbabám, normális, h hámlik a bore, foleg a láb és kézfejein? Hasonlo tapasztalatok?
nálunk is ez volt, pár hétig hámlott a kisfiam bőre, időnként bekenegettem babatestápolóval, de mivel nem vagyok híve a kence-ficéknek, főleg nem babáknál, ezért sokszor nem kentem be. Aztán egyszercsak elmúlt.
Valahol olvastam, hogy ez természetes az újszülötteknél és idővel el múlik. Ne aggódj :)
A lányomé is nagyon csúnya volt.Naturlandos mosdókenőccsel fürdettem, és fürdés után vékonyan bekentem a mosdókenőccsel a bőrét.Gyönyörű lett.
Gyógyszertári fürdetőkrém is használna szerintem.Fürdés után kendd be vele ott, ahol hámlik neki.
8-as: csak fürdetőkrémmel próbáltátok? Minden más babafürdetőt, sampont, olajat mellőzve?
Nekünk a szenzitív babaolaj csak rontott a helyzeten. semmi mást nem használhattunk, csak a fürdetőkrémet.
8-as vagyok. Igen mi is már csak a fürdetőt használjuk. A hidrofiles mosakodóra gondolsz? Azt higitottam egy kicsit, pumpás adagolóba raktam és napjába többször kenem. Most, hogy pár napig hüvös volt nagyon csunya lett. Nagyon félek az ősztöl és a téltöl. Most jövök a patikábol és a vegyész ajánlotta a sanatopic testápolót. A hütő tele mindenféle kencével és egyik sem jó. Az én babám atópiás. azt mondta ez a vegyész hölgy, hogy nem biztos, hogy ez is jó lesz, nekem kell kitapasztalni, hogy melyik fog beválni. És hiába viszem börgyógyászhoz(már kettőnél voltunk) ez nem szüntethető meg csak enyhithető. Most akartam vinni a harmadikhoz. Remélem egyszer megtaláljuk a nekünk megfelelőt.
Remélem kedves kérdező ti nem így fogtok járni.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!