Szedálással kapcsolatos tapasztalatok? Van mellékhatása?
Huh, valamit pontosíts, vagy magyarázz... Biztos ebbe a témába akartad írni?
Szedálással? Azt orvosok végzik mindenféle műszerek felügyelete mellett... VAN mellékhatása...., igen.
Jól van, jól van, csak kérdeztem. Másoknak biztos sokkal egyértelműbb, amit két félmondattal írni akartál...
Hát azt nem is értem, egy EKG-hoz mért kell szedálni (ne ess nekem, a szavakat értem, amit írtál, de egy nomrál aszisztens, meg egy ügyes anyuka egy 20 másodperces vizsgálatot máshol összehoz) De pon emiatt nem lesz nagy cucc a szedálás sem, amit inkább nevezzünk pici bódításnak... Egy kúp, pár perc szundi (vagy még az sem), aztán folytatódik a nap. Utána pár óráig nem ehet, de amint tiszta teljesen, mindent csinálhat. Amúgy mekkora a Babád? Nyugi, e tényleg nem egy nagy ördöngősség.., de ha megkérdezed a magánvéleményemet, én nem hagynám ezt a macerát egy EKG miatt...
Én sem akartam amúgy engedni a szedálást, de ha nincs más megoldás...
ja 17 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!