2 hónapos babám 4 napja nem kakil, nagyon szenved alig alszik csak sír, már mindent próbáltam hogy segítsek neki? csak anyatejes, mitől van?
Egyel te olyan gyumolcsoket amiknek hashajtos hatasa lehet. Az en fiam mar 5 honapos, de emlekszem ra hogy mi is voltunk igy parszor. addig minden pelusba volt "bolcsohaj" (kaki) es egyik naprol a masikra nem kakilt. 2 nap utan mar nagyon szenvedett szegeny. Bar nekem is mondtak hogy ez normalis ha napokig nem kakil az anyatejes baba, de szerintem ha szenved, akkor mar nem normalis. Amit meg tehetsz hogy amikor szopizik, az elso mellrol par perc utan atrakod a masik mellre, igy tobb elotejet szopizik aminek hashajtobb hatasa van mint a hatso tejnek. Ezt laktacios tanacsado mondta nem a sajat kutfombol valo ez az otlet.
Amit meg en tettem, de erre tuti sokan ugrani fognak. Sajat kertben termett, bio nektarin levet csopogtettem kiskanalra, azt adtam neki. osszesen talan 20 cseppet, na az megtette a hatasat. Hozzateszem, tudomasom szerint a nektarin nem allergizal. Ja es szeretett ilyenkor a karomon lenni hason a pici. 2 het utan szepen atallt a minden-pelusban-kaki-rol a napi 1-2 kiados kakira.
Jobbulast a picinek!
2 hónaposnak én nem adnék gyümölcsöket.Orvos nem ír fel ilyen szuszpenziót?
Különben anyatejes babáknál az egy hét is még belefér.Biztos,hogy azért sír,mert nem tud tojni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!