Mondanátok szép neveket?
Ikreket várok.(egy fiú és egy kislány)
mit gondoltok ezekről a nevekről?
Edvárd, Manó, Benett, Hunor
Málna, Emili(y), Bella, Panka, Jázmin
mindenképpen vmi szép ritka nevet szeretnék nekik! Mondanátok még párat?
ha megmondod,h mikorra várod,megnézem az ösi magyar utónévkönyvemben,h miket tanácsolnak! persze,csak ha érdekel.
Ezeket a neveket,amiket felsoroltál,mind nagyon gyakori!!!
Szia!
9.héten vagyok,így nem tudom,hogy kisfiú e vagy kislány.Nálunk az alábbi nevek jöhetnek szóba.
Kislány:Léna,Lorina,Milana,Amina,Amira,Zora,
Kisfiú:Bende,Noel,Mór,Benett
A kislány nevek sokkal jobban tetszenek,úgyhogy még fiú fronton még mi is keresésben vagyunk:)
Szia!
Gratulálok a babákhoz!
A Manó nevet én sem adnám a gyerekemnek.
Nekem most a fiú nevek között a Milán, Miron tetszik nagyon.
Lány nevek közül pedig a Zora, Zorka, Tamara, Inez
10 éves koromban ismertem egy Manót, semmi extra nem volt hogy úristen manó a gyerek neve :D sztem aranyos volt:) De azért én sem adná.
Nekem annyira nem tetszenek a felsorolt nevek, a Hunor és a Málna tetszik legjobban, de sztem is elég gyakori mind.
Ha nekem f,l ikreim születnének ezek közül választanék:
Teodor, Zoé (görög nevek)
Dom(inik), Mia (kedvenc filmemből a főszereplő testvérpár)
Zselyke, Álmos (legkedvencebb neveim)
Mi lányok vagyunk de azért hátha tetszik leírom, Ráhel vagyok, ikertesóm Sára. És ajánlom az egyik hugom nevét is, Lídia:)
Én is neveket keresgélek :) VAn a neten egy lista, a 100 leggyakoribbról, azokból nem akarunk választani.
A lányom egyébként Lenke, én tudom ajánlani, régi név, igazán rita, és aki csak hallja, felkapja a fejét, hogy jé de jó, ez milyen szép név is, szépen cseng, hogyhogy nem adják manapság...
Hát ezek közül nekem egyik fiúnév sem tetszik, ne haragudj!
Lánynévből az Emilit választanám. A Panka becenév. Nekem tetszik mondjuk a Málna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!