Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keresztelős kérdés! Mikor,...

Keresztelős kérdés! Mikor, hogy kértétek fel a leendő keresztszülőket, hogy legyenek keresztszülők?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A keresztszülőkkel megbeszéltük, hogy őket szeretnénk, csak egy sima mondattal. Aztán mikor a baba megszületett, mindenki fészkelődni kezdett, hogy ki lesz a keresztszülő, mert vannak testvérek (csak hát egyik sem keresztszülőnek való), és mikor már kezdtek hajba kapni, hogy ki is lesz (olyanok, akikre nem is gondoltunk, mert semmi szín alatt nem mutatnának jó példát) akkor egy családi ebéden, ahol ott voltak a keresztszülők is, mert meghívtuk őket, nos, ott kijelentettük, hogy ők lesznek.

Utána pedig tojtunk minden haszonleső véleményére.

2012. aug. 22. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak simán megkérdeztem őket,mikor jöttek hozzánk,hogy elvállalnák-e a keresztszülőséget.
2012. aug. 22. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
már várandóság alatt mondogattuk nekik,h öket szeretnénk,aztán mikor meglett a baba,akkor felkértük öket!
2012. aug. 22. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazából azért kérdezem, mert szerintetek illik ilyen hivatalos nagy felkérő levelet írni a választottaknak akkor mikor még csak nagyon korai a terhesség? Én eléggé babonás vagyok- és nem ítélkezni akarok, de mikor a családunkban valaki 13hetesen így kérte fel a testvérét keresztszülőnek... Rendesen étteremben, külön Ünnepséget tartottak... Nekem ez csak furcsa- bár mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.

Én csak a baba megszületése után kértem fel a tesómat arra, hogy legyen keresztszülő, amig még pocakban volt- nem hoztuk szóba. Igazából nem is látom értelmét.

Az a baba csak akkor baba nekem- ha már egészségesen megszületik és már a karomban tartom. De lehet én gondolom rosszul.

:)

2012. aug. 22. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. a gyerek féléves korában sétáltunk hazafelé az utcán együtt mind és rákérdeztünk, a másikat meg felhívtuk telefonon. Azért nem vártuk el, hogy rögtön igent mondjanak :)
2012. aug. 23. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!