Mikor illik, vagy kell felkérni a leendő keresztszülőket?
Szia!
Mikor megtudtuk, hogy picink lesz tesómmal(a jövendőbeli keresztapu) már úgy közöltük, hogy párom kitöltött egy felest és mikor koccintottak a párom ezt mondta: "Igyunk a keresztgyerekedre! " Mire a tesóm: "Nekem nincs is keresztgyerekem!" Mire a párom: "Októberre már lesz!" :)
Mi ilyen viccesen oldottuk meg, de nekünk első perctől kezdve egyértelmű volt, hogy Ő és a párja lesznek a keresztszülők! de szerintem amint megbeszéltétek, hogy kik lesznek a keresztszülők felkérhetitek Őket. De egyáltalán nem vagytok elkésve, még szülés után sem késő szerintem.
A barátnőm 8 hetes terhes volt, amikor megkérdezte, hogy elvállalnánk-e a keresztszülőséget. Csak sírni tudtam örömömben.
Bármikor kérdezed meg, mindenképpen nagy örömet szerzel!
Gratulálok a babádhoz!
Engem most kértek fel vagy inkább megkérdeztek (ha nem akarom nem kell stílusban), a gyerek négy honapos (mármint meg van szuletve) és 3 hét mulva keresztelo... hát ennyi... hej rá érunk arra még... így van a csládban..
barátnom 3 honapos terhes volt (megvárták az elso trimesztert és akkor kértek fel) az idopontot meg kb. féléve vagy még elobb kozolték...
és ez a két keresztelo egy hétvégére esik.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!