Pár hónapos babádnak mosod fogát?
Figyelt kérdés
Mivel tisztítod?Engedi?2012. aug. 22. 20:24
1/4 anonim válasza:
6 hós kora óta mosom,Nenedent-tel,van hozzá szilikon fogkefe is,amit az ujjadra kell húzni.Amikor látja az ujjamon,már nyitja a száját:)
2/4 anonim válasza:
Vettünk neki baba fogkefe készletet, ilyet:
Amíg nem volt foga, addig is odaadtuk neki fürdéskor a szilikonos fejűt, imádta rágcsálni.
Mikor lett foga, akkor a szilikonos, de már sörtés fejűt használtuk, azzal dörzsöltük meg a fogát. De csak vízzel.
Mikor nagyobb lett, 1 év körül, akkor már pici fluoridmentes fogkrémet is használtunk, és áttértünk a normál gyerekfogkefére.
Lányom imádott mindig fogat mosni. Most 2 éves lesz, és már várja a reggeli-esti fogmosását, soha nem tiltakozott ellene.
3/4 anonim válasza:
de aranyos, első :)
eltudom képzelni ahogy kinyitja a kis száját.
egyem meg !!
4/4 anonim válasza:
Mi is Nenedentet használunk, 9 hós korától, amikor már 4 fogacskája volt. Most 10,5 hósak vagyunk, de csak annyit csinál, hogy kinyitja a száját, beteszem a minifogkefét a borsónyi fogrémmel, majd ráharap az egészre, leszívja a krémet és megeszi. Én persze mozgatnám picit és magyarázok neki, de sajnos még nem enged.. :) Úgyhogy én csak azt szoktam mondani, hogy jaja, mosom a fogát, de ez inkább csak olyan imitálás és max arra jó, hogy szokja a procedúrát.. Igazi fogmosásnak én nem nevezném... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!