Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babádnak milyen a...

3 hónapos babádnak milyen a hallása? Hogy teszteled? Ő hogy reagál?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Két és fél hónapos a lányom, a férjem mögé áll és csettint az ujjaival és olyankor arra fordul, másként nem teszteltük mivel volt a kötelező műszeres hallásvizsgálat amivel bemérték a fülét és ott megmondták, hogy tökéletes a hallása.Úgy gondolod, hogy baj lehet a gyermeked hallásával??
2012. máj. 24. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
11hetes a lányom, ha valami zaj van, mindig arra fordítja a fejét, ha váratlan hang van amitől megijed, akkor összerezzen! Tesztelni már rég teszteltem, neki is volt hallásvizsgálat, bár nem műszeres (műszerest a kórházba csináltak neki)! Úgy gondolod, h a babád nem hallja a dolgokat?
2012. máj. 24. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom... tegnap volt 3 hós a kisfiam, és meg is csinálták a 3 hós státusz vizsgálatot. Olyat kérdeztek, hogy ha beszélek hozzá, arra fordítja e a fejét. Igent válaszoltam.

Aztán hazajöttünk, és el kezdtem tesztelni. Nem mindig fordul a hangom irányába, de ha nem vagyok a látóterébe, és pl. tapsolok neki, vagy hirtelen hang lesz, akkor arra megijed, összerezzen, vagy ha baba sír mellette, ránéz, és sír ő is, vagy ha gagyog, és én is vissza neki, akkor azon mosolyog, és "visszaválaszol"....

2012. máj. 24. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:

2.vagyok!

Szerintem akkor ne aggódj!

2012. máj. 24. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szerintem se aggódj, az én lányom sem fordítja mindig a fejét a hangom irányába, ettől függetlenül a műszeres vizsgálat eredménye tökéletes..nem értem, miért nem volt nálatok is ez a vizsgálat?? Úgy tudtam ez kötelező négy-hat hetes korba.
2012. máj. 24. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!