Fogzással hosszú ideje szenvedő 7,5 hónapos babádnak adnál éjszakára egy adag Algoflex Baby szirupot, fájdalom csillapításra?
Szia!
Én ugyan Nurofent használok, de ha látom, hogy valami nincs rendben a lányommal, egyszerre adok neki!
Egyébként a Nurofenre rá is van írva, hogy fogzásra is jó!
Szia!
Adj nyugodtan!
Mi a fiam szemfogával szenvedtünk napokig, amikor már 4 órája sírt éjjel keservesen, 2 vibrocul, dentinox, ínymasszírozás semmit nem használt nála, akkor mondtam, h jöhet a kúp! (én kúpozom inkább, de teljesen mindegy). Fél óra múlva szipogva elaludt. Neki is jó volt, legalább tudott pihenni. (meg mi is....)Néha a muszáj nagy úr!!
Adok,adtam és adni is fogok. Tegnapelőtt is kapott egy adagot,mert hajnal 1-kor még mindig nem aludt,csak vergődött a fájdalomtól.Sőt nappalra is adtammár.
14 hónapos fiú
1-es vagyok! Ez hülyeség! Ha fájdalmai vannak a kicsidnek, tényleg adj neki!
Remélem jobban van!
A kisfiamnak 2 héten belül jött ki a 2 alsó foga és rettentően szenvedett miatta:-(
Rossz volt nézni,a szívem szakadt meg érte...
1x-1x adtam neki Nurofent éjszakára és így sokkal jobb volt neki,aludni is tudott valamennyit.
Nálunk ez vált be.
Biztosan árt ha valaki minden nap adja a babájának,de 1x-1x biztosan nem teszünk vele rosszat.
Mi felnőtt emberek sem bírjuk végtelenségig a fájdalmat,hogy várhatnánk el egy csepp babától,hogy tűrje addig amíg ki nem jön végre a fogacskája:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!