Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen nevet adtatok babátokna...

Milyen nevet adtatok babátoknak, amiről azt gondoltátok, szinte lehetetlen becézni, mások mégis megteszik (szomszéd, bölcsi, ovi)?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 13:54
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
39.: az ovisok szájából nagyon édes lehet!
2012. aug. 22. 15:54
 52/60 anonim ***** válasza:
Zora. Így rövid "o-val". Erre mindenki Zorkázza meg Zorcsizza :D Mondjuk engem nem idegesít a Zorcsi mert különleges hogy szinte fiú névnek hangzik mégis egy cuki rózsaszín kiscsajnak a neve :D
2012. aug. 22. 16:44
 53/60 anonim ***** válasza:
86%

Az én Keve fiam egyik nap jött haza az oviból, és mondta, h egy olyan furcsa nevű lány jött az oviba.

Kérdeztem, h h hívják? Hát Biboja. Néztem nagyot, de gondoltam a mi névválasztásunk után senkinek sem mondok semmit:)))

Utána kiderült, h a kislány Kiara, de a fiam szerint ilyen név nincs, szóval maradt Biboja, következetesen így hívja, a kislány a haját tépi:)

2012. aug. 22. 16:50
 54/60 anonim ***** válasza:
Zora és Zórikázza a nagybátyám.:S
2012. aug. 22. 17:40
 55/60 anonim ***** válasza:

A Viola lehetne Via is.:D

Az én húgom Ivett és őt néhányan Ivinek hívják. Hát nem rajong érte!:D

2012. aug. 22. 19:12
 56/60 anonim ***** válasza:
Kisfiam Igor,volt aki Iginek,Igorkának szólította,szerintem mindkettő szörnyű.
2012. aug. 23. 10:20
 57/60 anonim ***** válasza:
50%

Noémi lányom: Noncsa, Émi, Noni, Noncsi poncsi...

Dorina lányom: Dorinka (idősebb néni hívja így), Noémi lányom meg Dorkuska-nak hívja, hát frászt kapok :)

2012. aug. 23. 11:49
 58/60 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk azt nem tudom miért baj, ha egy becézhető nevet, aminek rendes becenevei vannak, valaki becéz... Minden nevet lehet becézni, max. hülyén hangzik. De általában akik becézik, csak kedveskedni akarnak.
2012. aug. 23. 12:06
 59/60 anonim ***** válasza:
Kislányom Alexandra.őt Szandusnak,Szancsunak,Szaszának szoktuk hívni.amitől rosszul vagyok az a Szandrácska!kisfiam Dániel őt Dancsu,Danus,Dani.a Danikát nem szeretem.elsőre mindenki leDávidozza mert "annyira hasonlít!"
2012. aug. 24. 13:46
 60/60 anonim ***** válasza:
Az egyik lányomat Jankának hívjak, azt hittük, hogy ez tényleg az a név aminek nincs szüksége becézésre. Az ovónéni az első pár napban úgy hívta a lányunkat hogy Jankácska, hát mit ne mondjak, eléggé kikerekedett a szemem :D
2012. aug. 26. 14:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!