Milyen nevet adtatok babátoknak, amiről azt gondoltátok, szinte lehetetlen becézni, mások mégis megteszik (szomszéd, bölcsi, ovi)?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 13:54
42/60 anonim válasza:
Milán a fiam. Becézik Milunak, Milusnak, Milónak, Milupának, Milkónak. Persze a Milánka sem ritka :)
43/60 anonim válasza:
Az én fiam Noel. Mindenki Nono-nak akarta hívni. Hamar leszoktattuk őket. Azért választottuk ezt mert azt gondoltuk ezt nem lehet becézni
44/60 anonim válasza:
Hunor, és a nagyszülők Hunikának becézik. Hidegrázásom van tőle:/
45/60 anonim válasza:
Ágota és szinte mindenki rendszeresen Áginak hívja, pedig a kettő nem ugyanaz :-((
46/60 anonim válasza:
Lányom Hanna. Egyelőre senki nem becézi. Vagyis Hannácskát már hallottam... Még esetleg Hanka-Panka...
47/60 kíváncsicska válasza:
Az én lányom is Mira (rövid i-vel).Alapban azt hittem nem lehet becézni.Na én onnan kapok frászt mikor Mírácskának hívják hosszú í-vel.Tudom nem rég óta lehet röviddel írni de soha nem ejtettem hosszú í-vel.Aztán Mirus,Mirácska,Miri.Frászt kapok tőlük.Miért nem elég a Mira.Az összes többi hosszabb.Mert ha azt mondanák pöttön, vagy hasonló nem akadnék ki.
48/60 anonim válasza:
mi a nevüket nem becézzük de őket igen. ne kérdezzétek miért mert mi sem tudjuk csak jött,de ezek a beceneveik: lujza és jános
49/60 anonim válasza:
Hú pedig a Hannát is Hancsi Hannus Nusi Nusika Hannika mindennek hallottam már.
50/60 anonim válasza:
a kicsim bence,és egyszer valaki le bendzsizte!! jááááájjjj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!