Nem az árat miatt linkeltem be, hanem a szempontok szerint:))))
Én ezeket csak elsőre találtam, de a sajátunkat egész várandóság alatt kerestem :))))
Nekünk ilyen volt én nagyon szerettem,főleg a mélykocsi részét.És újonnan se drága.Mi a Vateráról rendeltük.
Köszönöm mindenki válaszát!
Az első link-igen sajna nemtudok ennyit szánni rá
2.link-nem kicsik a kerekei??terepen hogy közlekedek vele??
3.link-kunnert..ha jól látom nem bolygókerekes és én mindenképpen olyat szeretnék.
jó arról meggyőztetek,hogy az általam belinkelt nem vmi jó..de pl ezt nézzétek meg,csak sajna már elkelt pedig jó áron ment el:
még várok ám válaszokat,ötleteket,linkeket..
Egy barátnőmnek hasonló van és én nagyon nehezen tudtam tolni, mert elől, hogy olyan kicsik a kerekei megbénították az egész kocsit. Szerintem az a jó, ha arányosak a kerekek.Vagy mindenütt kicsik vagy mindenütt nagy :)))
A chicco csak azért jó, mert keresztbe-kasba tudod kombinálni :)))))És végeredményben nem drágább, mert, ha veszel olcsóbban egy kocsit,ami nem válik be és le kell cserélni...na szóval jó keresgélést! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!