Mikor adtatok borostyán nyakláncot gyermeketek nyakába először? Ha 5-6 hetesen már a nyakába van az baj?
Azért, mert nem egyezik a véleményünk nem kell undoknak lenni!
További kellemes estét neked
Én 3 hónapos korában tettem rá a fiamra, soha nem volt gond vele, nem piszkálta, nem szakadt el, elég erős, nem tudom elképzelni, hogy egy pár hónapos baba el tudná szakítani.
Már másfél éves, minden fogát megúsztuk sírás nélkül, lehet nem ettől, de ezt utólag úgysem fogom megtudni. :)
Csak akkor kell jobban odafigyelni, mikor együtt játszik több gyerkőc, mert szeretik egymás nyakláncát tanulmányozni. :)
3 gyerekem van- mindháromnak 2hós kora óta van a nyakán a nyaklánc.
a nagy közel 5éves, a középső 2.5 és a kicsi 8hónapos, mind a három a mai napig hordja(a nagy már több, mint 4.5éve!!!- nem hajlandó megválni tőle) - és még mind a három életben van!!! sose tépkedték, szaggatták, a nyakláncok ugyanolyan állapotban vannak, mint mikor rájuk adtam legelőször.(babaláncok természtesen)
:)
Nálunk bevált!
Lehet felesleges, de hozzászokik, hogy van valami a nyakába!
Nem én pontoztalak le, hisz a véleményem nem a pontokban fejezem ki, hanem leírom a gondolataim! Ártani nem árt neki, szereti, nem zavarja, nem piszkálja! A helye nem látszik meg a bőrén, és nagyon könnyű is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!