Anyukák, csak egy kis kíváncsiság. Milyen végzettségetek van, és hány gyermeketek van (ill. hányat szeretnétek még)?
Figyelt kérdés
A kettőnek semmi köze egymáshoz, csak kíváncsi vagyok. Egy játszótéri beszélgetés ihlette a kérdést.2012. júl. 16. 01:10
1/31 anonim válasza:
8 Általános
2 gyermek ( 18 éves lány, 21 éves Fiú )
Mindenképpen kettőt akartam!
2/31 anonim válasza:
Felsőfokú végzettség, 2 gyerkőc. Néhány év múlva talán-talán harmadik is lesz:)
3/31 anonim válasza:
főiskolai diploma
3 gyerekünk van, ennyit terveztünk, bár a 3. előbb jött.
szívem szerint szeretnék még, de az eszemre hallgatva nem. itt megálltunk.
4/31 anonim válasza:
főiskola
2 gyerek
Még szeretnénk 1 babát.
5/31 anonim válasza:
Főiskolai diploma, plusz még kiegészítő képzések is. 3 gyerekünk van, még szeretnénk legalább egyet.
6/31 anonim válasza:
Főiskolai diploma és 3 gyereket szeretnénk, de ha lesz negyedik, az sem baj.:)
7/31 anonim válasza:
Egy OKJ-s szakma, főiskolai diploma, folyamatban levő egyetemi diploma (1 évem van még). Amúgy HR szakirányon tanulok, a diplomám is munkavállalási tanácsadó szak.
És egy kislányom van, jelenleg nem szeretnék többet, mert egyedül nevelem, a férjem nemrég hagyott el minket. Így ha véletlenül lesz is második gyermek, az még minimum 5 év. Most vagyok 25 éves.
8/31 anonim válasza:
Érettségi. 1 éves a kisfiam,3 éven belül szeretnénk következőt és 10 éven belül 3.-at.
9/31 anonim válasza:
7. vagyok. Amúgy alapból én nem terveztem több gyereket, a férjemmel mindketten egyet szerettünk volna. Most csak azért gondolkozom rajta, mert ha lesz új párom, van rá esély, hogy ő szeretne. De én jelenleg nagyon nem.
10/31 anonim válasza:
Egyetem.
Egy fiam van, és 3 hét múlva várjuk a lányomat:) Eredetileg 3 gyereket szerettünk volna, de valószínű nem lesz több:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!