Balatonra szeretnenk menni 9 honapos kislanyunkkal nyaralni, hova erdemes?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 20:31
1/3 anonim válasza:
Balatonszárszóra. Ott a strandon van egy szép tiszta kiépített rész piciknek. Úgy tudom,ingyenes a strand,és szép tiszta,a part füves.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez pontosan hol van,es milyen arban?
2009. júl. 23. 20:55
3/3 anonim válasza:
Balatonszárszó a déli parton van,Siófok és Földvár után. Vonattal is jól megközelíthető,de kocsival a 7-esen kell menni. Vannak kiadó házak,apartmanok,szobák,de az árakat nem tudom pontosan. Viszonylag csendes hely, szerintem kisgyerekeseknek kifejezetten ajánlott,nem olyan zsúfolt,mint pl. Siófok. Az a kis öböl pedig,ami ki van alakítva a babáknak,szinte áttetsző vizű. Szóval szerintem nézz utána,érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!