Melyik pelus márka jó, ami nem túl drága?
Szia!
Nos a Tesco színes márkának is azért meg kell felelni bizonyos szabványoknak,aminek a libero és az összes többi termék megfelel.(Nem a kék-fehérre gondolok,mert az én sem használnám.)Csak azért olcsóbb,mert nem kell kifizetned a márkadíjat,amit a nevesebbekre rátesznek.Úgy tudom a DMnek és a Rossmannak is van ilyen sajátmárkás pelije.
Mondjuk mi úgy oldottuk ezt meg párommal,mert tényleg embertelen mennyiségű peli fogy(olyan 55-60db/hét),hogy amikor nem megyünk sehova,akkor itthon ruhapeli van,ha meg megyünk,akkor eldobható.A ruhapelinél amúgy is hamarabb szobatiszták lesznek a gyerekek,mert őket is zavarja,hogy pisis meg kakis a fénk(tehát alapvető pénzmegtakarítás,hogy néhány hónappal kevesebb pelit kell venni),illetve a csípő fejlődési rendellenességei ellen is hatékonyabbak.
Sokan vitába szállnak az érveimmel,mondván,hogy akkor is az eldobható,de én úgy érzem,mind felnőttünk nélküle,és szüleinknek sem esett le a karikagyűrű az ujjáról,amikor mosták őket.Legkisebb hugomat nevelőenyám pelenkázta,és majd két éves volt(de lehet el is múlt már) mikor szobatiszta lett.
Szia!
Nagyon szeretnélek meggyőzni a dm-es öko pelenkáról :)
1. természetes anyagból van, csak ettől nem pirosodik ki a babánk popsija.
2. lebomlik, így a természetet sem szennyezed vele. Hihetetlen mennyiségű pelust dobnak ki az emberek, borzalmas amit művelünk a környezetünkkel.
3. Nagyon jól zár, és nem folyik ki semmi belőle.
4. nagyon jó az ára (43 ft-ra jön ki 1 db)
Próbáld ki :)
Szia! ez előző válaszoló vagyok. Most olvastam elé rendesen a kérdésed, hogy moshatóban is gondolkozol. Mi is használunk a dm-es mellett olyat. Popolini márkájút, mosható. Nagyon jó a babának, pénztárca és környezetkímélő szintén. 2900 ft 1 darab, olyan 15-20 db kell belőle, de végig lehet csinálni vele több baba pelusos korszakát. nem érdemes a méretre állíthatósat venni, az nem jó tapasztalatunk szerit.gumibugyiból viszont elég 2 db, abból nem érdemes többet venni,mivel csak kiöblíteni kell, és pillanatok alatt megszárad. Nagyon ajánlom, de éjazsakára jobb az eldobható meg utazáshoz is.
Mi kipróbáltunk valami márkátlant, de többe került a sok ruhamosás( az állandóan kifolyt kaki-pisi miatt) mintha jobbat vettünk volna. Ezt érdemes megfontolni!
Hajrá megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!