Mi a véleményetek a babaételekről? Vagy a házilag
elkészített pépekre szavaztok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 11:13
1/8 anonim válasza:
Szia
Nekem semmi bajom a bolti bébiétellel, szerintem sokkal változatosabb, finomabb, mint amit én itthon kotyvasztanék és a baba is szereti nem jutok hozzá olyan szép gyümölcsökhöz és zöldségekhez. Azért naponta egyszer én is csinálok neki papit bár nálunk a fő kaja még a tápi:-) ne leszel azzal rossz anya, ha nem kotyvasztod a kajáját szerintem!
2009. júl. 23. 11:18
2/8 anonim válasza:
Szia.Igazából nincs velük semmi bajom,de inkább én csinálom neki a kaját.amit még nemtudok megcsinálni,mert még nincs abból szoktam csak üvegest venni.sütőtök,brokkoli.de sajna az üveges kaják csak 20%-ban tartalmazzák magár az ételt.tehát brokkoli pujykahussal 20% brokkoli,2 % pulykahús.ez nem tűnik olyan bíztatónak.meg drágálom is hogy naponta 2,3 üveggel ezt adjam neki,de szive joga mindenkinek eldöneni,hogy hogy és mivel eteti a babáját.én amugy nagyon szeretek neki főzni.és nem is tart sokáig.
2009. júl. 23. 11:19
3/8 anonim válasza:
Jók a babakaják, hiszen mind ellenőrzött és gyorsan lehet nekik adni, munka vele nincs. Viszont az én lányom nem eszi meg őket, csak a gyümölcsöseket, afőziket nem. Nem is bánom, falun élünk, tudom miből készítem neki a kaját és szereti is.8 és fél hós, de jó nagy adagot megevett már ma is. Két napra csinálhatsz, és nem olyan időigényes. Azt hittem sokkal kacifántosabb, de olyan jó főzni neki, főleg ha látom hogy szívesen eszi amit készítettem.
2009. júl. 23. 11:20
4/8 anonim válasza:
Szia. Én legtöbbször saját magam készítem, de van olyan amit megveszek a boltban. Pl:sütőtök Nálunk senki nem szereti, a kislányom viszont eszegeti. Almát,barackot,répát,burgonyát,meggyet.... és hasonlókat én csinálom meg a bolti ár töredékéből.
2009. júl. 23. 11:56
5/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem is jók a boltban kapható bébi ételek, és praktikusak is az én kislányom szerete öket csak sajnos úgy 7-hónapos korába már nem igen fogata el öket igy otthon készitetem el neki a kajcsit amit mindig megevett.:)
2009. júl. 23. 12:24
6/8 anonim válasza:
Én a saját főztömre szavazok. Imádta a lányom,m indent megevett, igaz a bébiételt is szerette.
Mindig volt itthon, ha menni kellt valahova, vagy nem tudtam főzni...
Csak azzal etetni szerintem baromi drága, olcsóbb főzni. Amúgy nem rajongok a sok reklámért, szeritnem a fele sem igaz. Ilyen vizsgálat, oylan cukormentes....
Ha kell adok neki, de pl babatejet, babavizet soha nem kap, csapvíz, rendes tej.
2009. júl. 23. 12:26
7/8 anonim válasza:
teljesen rendben vannak. én jobban megbíztam ezekben mint az általam vásárolt alapanyagokban.
2009. júl. 23. 12:27
8/8 anonim válasza:
jók a boltban kapható bébiételek, csak azon gondolkodtam el, hogy pl ha hús is van benne, akkor hogyhogy nem romlik meg akár hosszú hónapokig? Hogy oldják meg?
Én akkor adok bébiételt, ha megyünk valahová, vagy nincs időm/kedvem főzni. A hátrányuk, hogy nagyon drágák. Én vidéken lakom, van saját konyhakert, így abból főzök neki, de ha valaki a piacon veszi az alapanyagot, akkor is olcsóbban jön ki. Időben annyi, hogy fél óra alatt megvan, és ált. 2 napra készítem. A gyömölcsökről nem is beszélve, az meg aztán tényleg pár perc, kár kiadni érte a tripláját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!