Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Családon belüli gyermek...

Családon belüli gyermek felügyelet pénzért?

Figyelt kérdés
28 hónapos a gyermekem, én veszélyeztett terhes vagyok, ezért erre a kis idöre szükségem volna egy kis segítségre. A sógornöm felajánlotta, hogy vigyáz az én gyermekemre idönként (itthon van gyeden), de csak pénzért. Ti mit gondoltok erröl?
2012. aug. 17. 16:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

Hát hozzám sem áll valami közel a sógornőm, de mikor terhes volt, szívesen vigyáztam volna a kislányára ingyen, ha nem dolgozom este 7ig.

Egyébként az egyik ismerősömnek is felajánlottam most, hogy ha ne adj isten nem tudja hova tenni a gyerekét, én szívesen vigyázok rá, hiszen úgyis itthon vagyok az enyémekkel. Ingyen.

2012. aug. 17. 17:35
 12/25 anonim ***** válasza:

10/11

Én meg is teszem mindig és itt mindjárt kaptam is érte lepontozást.

2012. aug. 17. 17:37
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Anyukám barátnője szokott vigyázni pénzért a keresztlányaira. Ő ápolónő és van valami engedélye hozzá, hogy hivatalosan is pénzért vigyázzon a gyerekekre. Azért döntöttek így, mert nem akart dolgozni (a férje el tudja tartani, vállalkozó), de mégis kellene a munkaviszony a nyugdíj miatt. Így a tesója felajánlotta neki, hogy vigyázzon a két lányára X összegért, hivatalosan, így mennek az évei is, kap majd nyugdíjat.

Hát, nem tudom. Az más helyzet lenne, hogy te felajánlod neki, hogy ha vigyáz rá, fizetsz neki vmennyit. Az, hogy ő kijelentette ezt, ez nekem családon belül fura.

2012. aug. 17. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

Hát az én sógornőm (igaz nincs gyereke, se családja), de kb pótanyukája a gyerekeimnek. Bármikor jön, és segít, ha kérem. Sosem merült fel, hogy pénzt adjak érte. Persze ha itt volt, én csináltam a vacsit, míg ő babázott, de ennyi.

Ha másik sógornőm gyerekére kéne vigyáznom, akkor sem merülne fel bennem, hogy pénzért tegyem... Pedig lenne miből adniuk.

2012. aug. 17. 17:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy pénzért vigyázna a gyerekedre az ő mondta?

Belőled akar meggazdagodni.Nem elég baj neked, hogy veszélyeztetett terhes vagy!?Akkor inkább mondta volna azt, hogy ő nem tud segíteni...Ne haragudj, de ez bunkóság szerintem a részéről!

2012. aug. 17. 19:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából nekem is meglepö volt, azért is kérdeztem, hogy tényleg ilyen világban élünk és én gondolom rosszul, hogy a családban segítsük egymást?! Mellesleg a sógornöm rengeteg segítséget kap a családtól, nagyszülöktöl, ingyen.
2012. aug. 17. 19:07
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen, ö mondta, hogy vigyáz rá, beszéljük meg az anyagiakat. Pedig én töle nem kértem segítséget. (ingyen sem)
2012. aug. 17. 19:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szó sem lehet családon belül pénz mozgásról.Ha pénzért tud segíteni akkor van rá lehetősége,ergo családtagtól nem szabad pénzt kérnie.Ha költségi merülnek fel természetesen fizetnék. Sőt ha az enyém és az ő gyerekeit vinné programra fizetném a gyerekek költségeit hálából.De olyat hogy csak a felügyeletért zsebbe pénzt azt nem.És nem mert sajnálom , mert szívesen odaadom más formában,de a család nem erről szól.
2012. aug. 17. 19:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, aki nem elég anyagias és lelketlen, az itt le lett pontozva... :) Köszönjük, nem fáj! :D
2012. aug. 18. 12:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem különösebben érdekel, hogy hány százalékon állok, de tényleg nem értem a lepontozást. Én leírtam, hogy nálunk, a sógornőmmel hogy van. A kérdés ez volt, és hogy mit gondolok. Ezt leírtam, hát mi volt benne a nem hasznos?
2012. aug. 18. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!