Családon belüli gyermek felügyelet pénzért?
Figyelt kérdés
28 hónapos a gyermekem, én veszélyeztett terhes vagyok, ezért erre a kis idöre szükségem volna egy kis segítségre. A sógornöm felajánlotta, hogy vigyáz az én gyermekemre idönként (itthon van gyeden), de csak pénzért. Ti mit gondoltok erröl?2012. aug. 17. 16:14
1/25 anonim válasza:
Én sokszor vigyázok a szomszéd kisfiúra születése óta, mert nagyszülők vidéken laknak, soha nem fogadtam el pénzt, így furcsálom, hogy családon belül kérnének érte.
2/25 anonim válasza:
biztos lenne jobb dolga is 8-9 honapig, mint egy kévest pesztrálni naphosszat. én ingyen nem is várnám el, hogy ilyen sok ideig, ennyit segítsen valaki, aki nem a rokonom. nekem a sógornő nem számít 'igazi' rokonnak, megvan a 3 lépés távolság, kb. mint egy távolabbi barátnővel. Szerintem fair.
3/25 anonim válasza:
Milyen sok idő, arról írt, hogy időnként vigyáz rá.
4/25 A kérdező kommentje:
Két hónapom van még szülésig, addig kellene és nem minden nap, söt nem is egész nap.
2012. aug. 17. 16:33
5/25 anonim válasza:
szerintem teljesen normális, nem is fogadnám el ingyen.
6/25 A kérdező kommentje:
És mennyiért?
2012. aug. 17. 17:09
7/25 anonim válasza:
ezt nektek kell tudni, anyagi helyzet függő
8/25 anonim válasza:
A mi családunkban ilyen soha nem merült fel: bármilyen segítségért pénzt kérni-elfogadni családon belül? Nekem ez nagyon furcsa... Még a szomszédainkkal is segítünk egymásnak (ingyen), nem hogy rokonok között...
Már ennyire anyagias világban élünk? Komolyan?
9/25 anonim válasza:
Szar az a világ, ahol családon belül pénzt kérünk a segítségért. És rettentő szomorú hogy van akinek ez normális. Komolyan sajnálom. Nem tudja mi az igazi család, és az összetartás. Az meg hülyeség hogy a sógornő nem igazi rokon. Nem vér szerinti hanem választott. Amikor férjhez mentem a férjem családja is a rokonom lett, és ugyanúgy kezelem őket mint a saját vér szerinti rokonaim.
10/25 anonim válasza:
Ja és még egy jó szomszédnak is megtenném a gyerekvigyázást hasonló esetben, nemhogy a sógornőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!